Tayfun Duygulu: "Deha Bilimlier'in Yorumuna Cevap Verdi"

Tayfun Duygulu, Deha Bilimlier'in yorumlarına cevap verdi. İşte detaylar ve yorumları...

Tayfun Duygulu:

90'lı yıllarda şarkıcı ve söz yazarı olarak adından sıkça söz ettiren Tayfun Duygulu, eşi Bella ile birlikte Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Meslektaşı Deha Bilimlier'in, '90'lı yılların popçularının sahnelerde tercih edilmediği' yönündeki açıklamalarına sert tepki gösteren Duygulu, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:


Tayfun Duygulu:

"Eğitimi Ne?"

"Kendisinin yorumu... Onun üslubuyla cevap vermek istemiyorum. 20 yıl sonra benim olduğum yerde inşallah konser verir. Eğitimi ne? 90'lar büyük bir camia... Bir sürü insan var. O camianın içinde yer almak istiyorsa üslubuna dikkat etmesi lazım. Gençlerde oluyor bu... Bu konunun muhatabının ben olduğunu düşünmüyorum. Ben üzerime alınmıyorum ama o camiaya ayıp etmiş. Burayı kardeşim gibi mütevazi olmaya da öğrenir."


Tayfun Duygulu:

"Kendisine İade Etmek Lazım"

"Siz Deha Bilimlier'i 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz?" sorusuna, "Önce olsun. Önce olacak, ondan sonra bir şey söylenecek. Söylemiş olduğunu kendisine iade etmek lazım" yanıtını verdi.

"Keyifle Dinliyoruz"


Tayfun Duygulu:

Bayhan'ın eserleri için "Çok güzel yorum. Yorumcu olmak öyle bir şey. Beğenmeyenlerin kendi fikri... Biz keyifle dinliyoruz. Herkes şarkıcı olabilir ama yorumcu başka bir şey. Az önceki andığımız arkadaş (Deha Bilimlier) gibi binlerce insan var. Benim gibi 30-40 tane stadyum ya da biletli konser versin, ondan sonra bunları konuşalım" diyen Duygulu, sürpriz bir slow eser çıkaracağını ve ardından bir yaz parçası geleceğini belirtti.


Tayfun Duygulu:

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER