Tek hedefi ikinci Diana olmak

Tek hedefi ikinci Diana olmak

Tek hedefi ikinci Diana olmak

Tek hedefi ikinci Diana olmakİşte size imkânsızlıkları dize getiren bir peri masalı hikâyesi. Bugüne kadar camdan pabucu Chelsy Davy ve Cressida Bonas gibi en sarışın, en mavi kandan genç kızların ayağına uydurmaya çalışan Prens Harry, gerçek aşkı melez bir Külkedisi’nde buldu: Meghan Markle. Prens, aşkı ondan üç yaş büyükmüş, daha önce evlenmiş, Amerikalıymış dinlemedi. Babaannesiyle tanışmaya getirdi. Kraliçe’den onayı alan gözde bekâr, gelecek mayıs evleneceğini açıkladı.

Hatırlatmakta fayda var: Markle, Kraliyet Ailesi’nin ilk ‘dul’ ve ‘Amerikalı’ gelini değil. 1936’da Prens Edward, daha önce iki kez evlenmiş Amerikalı Wallis Simpson’la dünya evine girebilmek uğruna tahttan vazgeçmişti. Bu durum. o dönem ‘büyük bir skandal’ olarak karşılandı. Ancak Prens Harry’nin İngiltere taht sıralamasında beşinci sırada olması, çifti daha özgür kılıyor. Kısacası hayırlı olsun: ‘Meghanmanya’ başladı, bundan sonra 36 yaşındaki oyuncu ne giymiş, ne demiş onu takip edeceğiz. İşte ilk veriler...

Tek hedefi ikinci Diana olmak
36 yaşındaki Meghan Markle ve 33 yaşındaki Prens Harry, bir buçuk yıllık ilişkinin ardından geçen hafta nişanlandıklarını açıkladı, Düğün,
mayısta gerçekleşecek.

Middleton’lar, kızları İngiliz asilleriyle aynı okula gitsin diye, Kate’i Prens William’la aynı üniversiteye yazdırmıştı. Markle ise ‘asil’ çevresini kendi yarattı. ‘Suits’deki kostümlerini genelde Ralph Lauren’dan seçen Markle, orada çalışan Violet von Westenholz ile yakın dostluk kurdu. Von Westenholz, Prens Harry’nin çocukluk arkadaşı. Markle, prense yakın başka bir isim Misha Nonoo ile de ‘kanka’. İki isimden birinin çifti tanıştırdığı iddia ediliyor.

‘Hayırlı’ bir iş için

Doğruya doğru: Prenses Diana gibi Markle da gerçek bir hayırsever. Kadın haklarından temiz su konusuna farklı alanlarda aktif. Prens Harry’nin kurduğu, çocuk hakları için çalışan Sentebale de oyuncunun desteklediği vakıflardan. Hatta çift vakfın etkinliklerinde birbirini daha iyi tanıma şansı elde etti. Sözün özü: Yeni bir kraliyet düğünü yolda. Sussex Düşesi olacak Markle, şimdiden Kate Middleton’ı gölgede bıraktı. Bakalım Diana 2.0 olabilecek mi?

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER