Vatanım Sensin 38. bölümüyle 21 Aralık Perşembe günü Kanal D'de!

Vatanım Sensin 38. bölümüyle 21 Aralık Perşembe günü Kanal D'de!

Vatanım Sensin 38. bölümüyle 21 Aralık Perşembe günü Kanal D'de!
Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ile çocuklarla ilgili durumun Cqevdet'i zorlayacağını gösterdi. Çocukların hapse atılmasından rahatsız olan Türk halkı meydanlarda beklerken Yunan ordusu içerisinde önemli bir görevi olan Cevdet annesinden beklenen bir tepki alacak. Peki, Vatanım Sensin 38. bölümde Cevdet ve diğerlerini neler bekleyecek?

Vatanım Sensin son bölümde Leon'un Hilal'e kavuşma isteği mutlu son ile bitmişti. Gelecek bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasının ardındansa Leon ve Hilal’in karşılaşmasının diziye damga vuracağı ortaya çıktı. İşte Vatanım Sensin dizisinde 21 Aralık Perşembe günü yaşanacakların aktarıldığı tanıtım videosu…

VATANIM SENSİN DİZİSİ 38. BÖLÜM ÖZETİ

Cevdet hapiste yatan küçük çocuklardan sorumlu olduğu gerekçesiyle çevresindekilerden büyük tepki görecek. Cevdet’in çocukları çıkartmasını isteyen annesi “Eğer o çocuklar orada duracaksa beni de mezara koy” diyecek. Annesinden ve çevredekilerden gelen tepkiler karşısında oldukça üzülen General Cevdet çocuklar için ne yapabileceğini düşünmeye başlayacak. Azize ile karşılaşan Dağıstanlı ise “Senin gibisini ilk kez gördüm” ifadelerini kullanacak. Hilal’in yanına yeni bir ziyaret gerçekleştirecek olan Leon, kız arkadaşının dünyadaki en güçlü kadın olduğunu belirtecek.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Kanal D’den gelecek bölümle ilgili yapılan özet açıklaması ise şu şekilde; Savaş İzmir'de şiddetini arttırıyor; Türk kadını mücadeleye devam ediyor!Yunan General Filippos, İzmir'e geldikten sonra her şeyin Türkler için daha da kötüye gitmesine sebep olur. Savaşın acımasız yüzü, herkesi derinden etkilemeye devam eder. Çocuklarını kaybeden analar, Yunan karargahı önünde direnişe başlarlar. Dağıstanlı, çiftliğindeki kadınların Yunan Ordusu ile savaşmasından etkilenir. Azize'nin cesur yüreği, herkesin dikkatini çeker. Damat Ferit'in İzmir'e gelecek olması, Dağıstanlı'nın da harekete geçmesine neden olur. Damat Ferit'i öldürme planları yapan Dağıstanlı, Tevfik ile Cevdet'in karşı karşıya gelmelerine sebep olur.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 00:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER