Yargı Dizisi Final Bölümüyle Heyecan Doruğa Çıkıyor!

Yargı dizisi final bölümüyle nefesleri kesecek! Son hızıyla ilerleyen dizi, sürprizlerle dolu finaliyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Kaçırmayın!

Yargı Dizisi Final Bölümüyle Heyecan Doruğa Çıkıyor!

Yargı dizisinin finali için nefesler tutuldu! Kanal D ekranlarında izleyicileri büyüleyen dizi, bu hafta son kez seyircisiyle buluşacak. Final bölümüyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak olan Yargı, başladığı günden bu yana büyük ilgi görmüştü.


Yargı Dizisi Final Bölümüyle Heyecan Doruğa Çıkıyor!

Yargı'nın Final Bölümünde Neler Olacak?

Nasırl bir final yapacağı merakla beklenen diziden yayınlanan yeni tanıtım, pazar akşamına dair heyecanı katlıyor. 'Ya hikaye böyle başlasaydı' notuyla başlayan tanıtımda, Ilgaz ile Ceylin’in farklı hayatlarının bir cinayet olayıyla kesişmesi ve cinayet şüphelisi olması dikkat çekiyor. Ay Yapım imzalı dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alıyor. İki başarılı isme; Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

Sema Ergenekon'un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, merakla beklenen final bölümüyle 26 Mayıs Pazar akşamı Kanal D ekranlarında!


Yargı Dizisi Final Bölümüyle Heyecan Doruğa Çıkıyor!
  • Yayın Günü: Pazar
  • Yayın Saati: Akşam
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2024, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER