Yedi Çocuklu Aile: Baldwin'ler

Baldwin ailesi, yedi çocuğuyla renkli ve hareketli bir yaşam sürmektedir. Bu ailedeki her bir çocuğun farklı kişilikleri ve hikayeleri, izleyicilere eğlenceli ve duygusal anlar yaşatmaktadır.

Yedi Çocuklu Aile: Baldwin'ler

Bu tür çok çocuklu aileleri olan ünlüler topluca bir yere gittiklerinde de ister istemez bütün bakışları üzerlerinde topluyorlar. İşte ilk evliliğinden bir, ikinci evliliğinden de yedi çocuk sahibi olan ünlü oyuncu da onlardan biri. Kendisinin ve henüz doğurganlık çağını geride bırakmamış olan eşinin de ortak kararıyla ardı ardına çocuk sahibi oldu bu ünlü oyuncu. Üstelik bir keresinde karısının doğurduğu bebek yetmedi, aynı dönemde bir de taşıyıcı anne yöntemiyle bir bebek daha katıldı aralarına.


Yedi Çocuklu Aile: Baldwin'ler

The Baldwins Reality Şovu


The Baldwins Reality Şovu

Baldwin her ne kadar Rust filminin setinde görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olduğu için hakim karşısına çıkmaya hazırlansa da mesleki projelerini sürdürüyor. Baldwin çiftinden gelen son haber de yedi çocuklu ailenin bir TV kanalına reality şov hazırlamak için anlaştığı. The Baldwins adlı programda Alec ve Hilaria Baldwin, yedi küçük çocuklarıyla birlikte kamera karşısına geçecekler.

Aşk Hikayesi


Aşk Hikayesi

Alec ile Hilaria Baldwin'in tanışma hikayesi oldukça ilginç. Tamamen şans eseri karşılaşan çiftin bir anda hayatları değişti. Baldwin, Hilaria'ya yaklaşıp kartını vererek onu aramasını istedi. Ardından gelişen ilişkileri kısa sürede ciddi bir boyuta ulaştı.


Yedi Çocuklu Aile: Baldwin'ler

Çocuk Sayısı ve Karar


Çocuk Sayısı ve Karar

Alec ve Hilaria Baldwin, en büyüğü 10, en küçüğü bir yaşında olan yedi çocuklarıyla birlikte bir program hazırlayacaklarını belirtti. Programın tanıtım klibinde Hilaria Baldwin, artık bebek yapma konusunda sona geldiklerini belirtti. Bu durumda Baldwin çifti enerjilerini yedi çocuklarını büyütmeye odaklayacak.


Yedi Çocuklu Aile: Baldwin'ler
  • Toplamda 8 çocuğu var: Hilaria Baldwin yedi çocuk annesi olsa da Alec Baldwin'in toplam çocuk sayısı sekiz. Baldwin'in eski eşi Kim Basinger ile evliliğinden 28 yaşında Ireland adında bir model kızı da bulunuyor. Baldwin, Ireland'ın Holland adını verdiği kızının dünyaya gelmesiyle ilk kez dede olma mutluluğu da yaşadı.
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER