Amber Heard günden güne gözden düşüyor

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Amber Heard, Johnny Depp ile olan davasını kaybettikten sonra NBC’ye verdiği röportajla sessizliğini bozmuştu.

Amber Heard günden güne gözden düşüyor

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Amber Heard, Johnny Depp ile olan davasını kaybettikten sonra NBC’ye verdiği röportajla sessizliğini bozmuştu. Ancak röportaj, beklenen görüntüleme rakamlarını alamadı. Bu durum aktrisin kamuoyu mahkemesini de kaybetmiş olabileceğini düşündürdü.

Heard, NBC News’den Savannah Guthrie ile eski kocasına yönelik iddialarının arkasında durduğu ve iddia ettiği Depp’in istismarını ayrıntılandıran doktor notlarını sunarak kamera karşısına geçti.

KİMSE İZLEMEDİ

Cumartesi günü Dateline NBC’de ekrana gelen röportajda Heard, Depp’in, geceliğini yırttığını anlattığı notların davadaki yargıç tarafından jüriye gösterilmediğini söyledi.

TVLine web sitesine göre, iki hafta önce sona erdiğinde dünya çapında milyonlarca izleyiciyi çeken televizyonda yayınlanan davaya rağmen, Heard’ün bu defaki röportajı Dateline’ın kasım ayından bu yana ikinci en küçük izleyici kitlesini getirdi.

Araştırmalar, YouTube, TikTok ve Twitter gibi platformlarda ezici bir çoğunlukla Depp taraftarlarının olduğunu gösterdi. NBC röportajının ardından Heard, sosyal medyada kibirli ve yalancı olmakla suçlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER