Amine - Mesut Özil çiftinden kızları Eda'yla birincil tatil!

Akşam Gazetesi'nin haberine kadar 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile Arsenal’de top koşturan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, Türkiye’ye gelmeye hazırlanıyor.

Amine - Mesut Özil çiftinden kızları Eda'yla birincil tatil!

Akşam Gazetesi'nin haberine kadar 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile Arsenal’de top koşturan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, Türkiye’ye gelmeye hazırlanıyor. Özil’in futbol kariyeri sebebiyle yaşamlarını Londra’da sürdüren çift, İngiltene Premier Ligi’nin temmuz sonunda bitmesiyle soluğu Çeşme’de alacak.

2 aylık kızları Eda’yla birlikte öncelikle tatil deneyimi yaşayacak olan ikili, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile komşu oldukları 10 milyon TL değerindeki lüks villalarında dinlenmeye çekilecek. Ailelerini de lüks villalarında ağırlayacak olan ikilinin ligler başlayana dek burada kalacakları öğrenildi. 

BABALIK SANA YAKIŞTI 

Amine Gülşe, eşi Mesut Özil’in ‘Babalar Günü’nü yaptığı paylaşımla kutladı. Gülşe, eşinin kızıyla çekilmiş karesini paylaşıp, altına da “Pek hoş bakıyorsun fakat kızımıza gözlerindeki o ışıltı, sevinç ve huzur hiç sönmesin, babalık sana çok yakıştı iyi ancak varsın” notunu düştü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER