HDP'nin Yayına Çıkarılmamasını Savunan Veyis Ateş'e FETÖ Övgüleri Hatırlatıldı: 'Kandırıldık'

 Veyis Alev'e, Habertürk’te söylediği, “Terörle arasına mesafe koymayan buraya çıkamaz” sözleri üstüne FETÖ hakkında yaptığı paylaşımlar hatırlatılmış ve eleştirilmişti. Ahali TV'ye Enver Aysever'in konuğu olan Ateş'e yayında bunun hatırlatılması üstüne "Hepimi.

HDP'nin Yayına Çıkarılmamasını Savunan Veyis Ateş'e FETÖ Övgüleri Hatırlatıldı: 'Kandırıldık'

 Veyis Alev'e, Habertürk’te söylediği, “Terörle arasına mesafe koymayan buraya çıkamaz” sözleri üstüne FETÖ hakkında yaptığı paylaşımlar hatırlatılmış ve eleştirilmişti. 

Ahali TV'ye Enver Aysever'in konuğu olan Ateş'e yayında bunun hatırlatılması üstüne "Hepimiz kandırıldık" yanıtını verdi. 

s-34e7b96c91771d2ab4df8d198862412da2e13d
Ateş "Ben bu mahalleyi bilirim. Bu mahallenin içerisinde büyüdüm. Burada o kadar bir yapı var fakat; Türkçe Olimpiyatları, dünyanın muhtelif yerlerinde okullar... Bütün o zamanki iklimi düşünün bununla gurur duyuyorsun, heyecanlanıyorsun." ifadesini kullandı.

Ateş'e HDP'ye yaptığı eleştirinin gerisinde Twitter paylaşımları hatırlatılmıştı.

s-c850c5bc2ec56c11e68ab99b2daac7fdd4a4b5

Ateş cemaate olan sempatisi için 'Hepimiz kandırıldık' yanıtını verdi.

Alev cemaate olan sempatisi için 'Hepimiz kandırıldık' yanıtını verdi.Ateş cemaate olan sempatisi için 'Hepimiz kandırıldık' yanıtını verdi. Terörle arasına mesafe koymayanlar falan diyorum, bir gün içerisinde bunların organize olup önüme konulması acayip. "Bunları hâlâ niye silmiyorsun" diye soranlar var, bir utanç olarak duruyor onlar. Bu dek iyi niyetimizin, gururlanmamızın geldiği yerde sonucu bu'' açıklamasını yaptı.Alev, Enver Aysever'in 'Kandırıldığını düşünüyor musun?' sorusuna ''Ben şahsen utanıyorum ve kandırıldım diyorum. Hepimiz kandırıldık” cevabını verdi.

Ateş'in açıklaması sonrası sosyal medyadan tepki geldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER