Avrupa Yakasının Kubilay’ı Vural Çelik Hastaneye Kaldırıldı!

Influenza'ya yakalandığı söyleyen oyuncu, bu sebeple hastaneye kaldırıldı. Moralinin yerinde olduğunu paylaşım yaparak açıklıyor.

Avrupa Yakasının Kubilay’ı Vural Çelik Hastaneye Kaldırıldı!

Influenza’ya yakalandığı söyleyen oyuncu, bu sebeple hastaneye kaldırıldı. Moralinin yerinde olduğunu paylaşım yaparak açıklıyor.

En son Avrupa Yakası dizisiyle hafızalara kazınan Vural Çelik, Influenza hastalığına yakalandı.

Avrupa Yakası’nda canlandırdığı ‘Kubilay’ karakteriyle tanınan Vural Çelik, geçtiğimiz ay “Yeşilçam’dan Bugüne Türk Sineması Ödül Töreni”ne katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Çelik, basın mensuplarıyla sohbet gerçekleştirdi. İfadelerinden en dikkat çeken söylem şu ifade oldu:

 

“Komedi oyuncularının yetenekli olanları boşta kaldı” dedi.

Yine Çelik sözlerine ek olarak, “Ülkede mizah sorunu olduğunu. Dram projeleri altyazı konularak kolaylıkla yurt dışına servis edilebiliyor. Bence komedi türü daha etnik. Ülkenin Doğu, Karadeniz ve Trakya bölgelerine ait mizah anlayışı olduğu için yapımcılar bunu pek tercih etmiyorlar. Ülkemizde çok yetenekli komedi oyuncuları boşta gezdiğini altını çizerek belirtti.

Sevenleri Ünlü Oyuncuyu Yalnız Bırakmadı

Çelik, son haftalarda artan grip salgınına yakalandığı biliniyor. Teşhis olarak “Ağır Influenza bu gece müşahede” altında hastanede tedavi göreceği paylaşıldı.

Hastanede tedavi gören oyuncu, Influenza’ya yakalandığını sosyal medya hesabına fotoğraf paylaşarak duyurdu. Çelik, fotoğrafına; “Ağır Influenza bu gece müşahede altındayım” notunu ekledi.

Vural Çelik’in bir sonra ki “Seksenler” dizisinden bir video yayınladı. “Hastaya moral yine kendinden” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun sevenleri ve rol arkadaşları onu yalnız bırakmayarak bir an önce iyileşmesini temenni eden yorumlarda bulundu.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2024, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER