Batuhan Karacakaya ve sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay birbirine girdi!

Batuhan Karakacaya’nın beş ay beraberlik yaşadığı sosyal medya fenomeni Ayşe Fatma Aslanpay dün akşam sosyal medya sayfasından yayınladığı mesajla tüm dikkatleri üzerine çekti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Aslanpay “Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkad.

Batuhan Karacakaya ve sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay birbirine girdi!

Batuhan Karakacaya’nın beş ay beraberlik yaşadığı sosyal medya fenomeni Ayşe Fatma Aslanpay dün akşam sosyal medya sayfasından yayınladığı mesajla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Aslanpay “Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkadaşım Batuhan Karacakaya’dan şikayetçi oldum… Darp edildiğime dair elimdeki tüm delileri dosyaya sundum. Bundan sonra bu konuyla ilgili tarafıma yapılan tüm hakaret ve asılsız olaylarla ilgili avukatım suç duyurusunda bulunacaktır. Mental olarak o kadar yoruldum ki, ben hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Bu süreçte destek olan tüm arkadaşlarıma ve avukatıma teşekkürler” mesajını yayınladı.

Eski Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya ise Ayşe Fatma Aslanpay’dan ayrıldıktan sonra kendisine saldırdığını, otoparka gidip aracına zarar verdiğini ve evinin kapısına dayandığını belirtti.


Batuhan Karacakaya ve sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay birbirine girdi!



Batuhan Karacakaya, Ayşe Fatma Aslanpay’ın otoparkta kendisine saldırdığı görüntü de dahil olmak üzere birçok video kaydını avukatına ilettiğini belirterek “İki kez darp raporu aldım. Asıl mağdur benim” dedi.


 

Öte yandan Ayşe Fatma Aslanpay’ın adı geçen aylarda “Yalı Çapkını” dizisinin oyuncusu Mert Ramazan Demir’le anılmış, buna kanıt olarak Aslanbay’ın kitaplığında Demir’in adının yazılı olduğu senaryonun olduğu gösterilmişti.

Aslanpay ise “Benim kalbimin sahibi Batuhan Karacakaya” diyerek söylentilere nokta koymuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER