Buket Aydın'dan Emir Sarıgül sorusuna cevap

MedyaRadar'ın haberine tarafından Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı ve Esas Haber Bülteni sunuculuğu görevlerinden istifa ettikten sonradan eşinden de boşanan sunucu Buket Aydınlatılmış son dönemlerde sıkça gündem oluyor.

Buket Aydın'dan Emir Sarıgül sorusuna cevap

MedyaRadar'ın haberine tarafından Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı ve Esas Haber Bülteni sunuculuğu görevlerinden istifa ettikten sonradan eşinden de boşanan sunucu Buket Aydınlatılmış son dönemlerde sıkça gündem oluyor. Adı Şişli Belediye eski Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Dikte Sarıgül ile aşk dedikodularına karışan haber sunucusu Buket Aydın bu iddialarla ilgili konuştu.

Aydın keza yeni projeleri hem de bomba aşk iddiaları ile ilgili magazinburada kameralarına tanımlama yaptı.

Buket Kültürlü, eşi Erce Baykal'dan boşandıktan daha sonra Mustafa Sarıgül’ün oğlu Dikte Sarıgül ile ortaya meydana çıkan fotoğraf hakkındaki sessizliğini bozdu.

Okumuş iddialara konu olan fotoğrafın işi gereği çekildiği bir resim karesinden ibaret olduğunu söyledi.

"ARTI POPÜLER OLMANIN ETKİSİ"

Önceleri isminin bu dek gündeme gelmediğini söyleyen Buket Aydınlatılmış, “Arti popülerliğin verdiği bir rüzgarla her şeyim fazla uyarı çekmeye başladı. O noktada da açıklamamı yaptım. Arkadaşım dedim. Onun da çocukları var onu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bence o konu kapandı zaten” dedi. Ünlü sunucu, yeni bir proje ile Eylül’de ekranlara döneceğinin müjdesini de verdi.

"YA HABER OLACAK YA DA..."

Buket Açık Fikirli, ekranlara yeni sezonda haber ya da daha önce CNN Türk ekranlarında yaptığı 40 güya bir programla döneceğini açıkladı. İki kanalla görüşmelere devam ettiğini söyleyen Buket Kültürlü, "İzleyiciler beni özlemiş yazıyorlar, Eylül'de ya haber kuşağında ya da 40 benzeri bir programla ekranlarda olacağım" açıklaması yaptı.

"BODRUM'A KAÇACAĞIM"

Buket Okumuş Eylül'de enerjik ve dinamik olarak ekrana dönmek için Bodrum'da kampa girecek! Yazları daima gittiği butik bir mekanda yine tatilini geçireceğini söyleyen Buket Okumuş, Bodrum'da aşırı pahalılanan şezlong fiyatlarını değerlendirdi. İşletmecilere de adalet tahsis etmek gerekli diyen Aydınlatılmış, "Onlar da orayı döndürmek zorunda açmasa olmaz, talep varsa arz da vardır" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER