Cem Yılmaz'dan Ozan Güven açıklaması

Geçtiğimiz günlerde villasında yangın çıktığına dair iddialarla ilgili de ilk önce konuşan Cem Yılmaz, şöyle dedi: "Bir tane haber okudum, ‘Yangın çıktı lakin umursamadılar’ diyor.

Cem Yılmaz'dan Ozan Güven açıklaması

Geçtiğimiz günlerde villasında yangın çıktığına dair iddialarla ilgili de ilk önce konuşan Cem Yılmaz, şöyle dedi:

"Bir tane haber okudum, ‘Yangın çıktı lakin umursamadılar’ diyor. Acaba yangın çıkmamış olabilir mi? Kül atmışlar çöp torbasına, kül de tütmüş. Aramızda 25 metre ve Ozan’ın (Güven) villasıyla… Onla da az görüşürüyoruz. 2-3 defa görüştük. Adama sabahın köründe gidip, ‘Cem’in villasında yangın çıktı’ diyorlar. Ya ben Ozan’la görüşüyorum. Benim villamda yangın çıkmış olabilir mi?"

‘IVEDI ADAPTE OLANLARA ÇOK ŞAŞIRIYORUM’

Ailesi ile bu süreçte görüntülü konuştuğunu anlatan Yılmaz, “Adi arayınca da suratıma kapatıyorlar, bakış değil diye. Annem babam çok pimpirikli millet değildir fakat, babamın ayakları ağrıyordu bundan bir ay önce, sancı mağrı gitti. Adrenalinden her şeyleri iyileşti. Sosyal medyadaki kardeşlerimize şunu bildirmek istiyorum; fazla ivedi adapte olanlara fazla şaşırıyorum. Arkadaş birazcık kork. İnsanız yani. Birazcık endişelen” dedi.

‘O ADAM İÇİN FİLM YAPIYORUM’

Ağabeyi Can Yılmaz’ın manidar bir şekilde “Karakomik Filmler, biliyorsun gişede hasılat rekorları kırdı. Netflix’te öğrendik ama, filmler fazla güzelmiş” hatırlatmasına ise şu yorumu yaptı: “Filmlerden mutluyum. Ben de yakın zamanlarda hoş şeyler duydum. Ben ‘Cem bu işi bilmiyorsan yapma’ diyen adam için film yapıyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER