Cemal Can ve Danla Bilic doğrusu nikahlandı mı?

24 yaşındaki Cemal Can Canseven ile yakın dost olan 26 yaşındaki sosyal ağ fenomeni Danla Bilic, canlı yayında yaptığı açıklama ile kafa karıştırdı.

Cemal Can ve Danla Bilic doğrusu nikahlandı mı?

24 yaşındaki Cemal Can Canseven ile yakın dost olan 26 yaşındaki sosyal ağ fenomeni Danla Bilic, canlı yayında yaptığı açıklama ile kafa karıştırdı. Danla Bilic, gündem olan 'evlilik' sözleri sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şaka yaptığını belirtti.

Çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran Danla Bilic, karantina günlerinde Instagram'dan naklen yayın yaparak takipçilerinin sorularını yanıtladı. 'Survivor 2020'de üstünlük mücadelesi veren Cemal Can Canseven ile yakın arkadaş olan Danla Bilic, ağızları açık bırakan bir açıklamada bulundu.

'CAN BENİ ALDATTIĞI İÇİN AYRILDIK'

Bilic: "Şu lahza evli değiliz. Vaktinde öyle bir dönemimiz oldu, 5 ay sürdü. Baktık evli yapamıyoruz, 'dost kalalım' diye düşündük. Evet, ciddiyim. Can beni aldattığı için ayrıldık."

sosyal ağ fenomeni, naklen yayın sırasında gelen bir soru üstüne ise "Yarın neden magazindeyim? Can'la evliliğimizi söylediğim için mi?" yanıtını verdi.

ŞAKA YAPMIŞ

Sabah Gazetesi'nin haberine kadar Danla Bilic, gündem olan 'evlilik' sözleri sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şaka yaptığını belirtti.

SURVİVOR'DA MESAJLAŞTILAR

Survivor'da 7 Nisan Salı irtibat ödülünü kazanan gönüllüler takımından Cemal Can Canseven, yakın dostu olan Danla Bilic ile aylar daha sonra öncelikle konuşabilmişti. Başvuru üzerinden birbirine mesaj atan ikili arasındaki yazışma herkesi güldürmüştü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER