Demet Akalın’dan İddia: Seda Sayan Programımızı Elimizden Aldı

Demet Akalın, Seda Sayan "Programı Bizim Elimizden Aldı" dedi.Bu aralar Jess Molho ile Gel Konuşalım programında sunuculuk yapan şarkıcı Demet Akalın, olayın perde arkasını konuştu.Yıllar önce Demet Akalın ve Alişan'ın beraber hazırladığı sabah programı ani bir şekilde final yapması dikkatleri üzerine çekmişti.

Demet Akalın’dan İddia: Seda Sayan Programımızı Elimizden Aldı

Demet Akalın’ın İddiası Seda Sayan’ı Kızdıracak Cinsten: “Programı Bizim Elimizden Aldı”

Bu aralar Jess Molho ile Gel Konuşalım programında sunuculuk yapan şarkıcı Demet Akalın, olayın perde arkasını konuştu. Yıllar önce Demet Akalın ve Alişan’ın beraber hazırladığı sabah programı ani bir şekilde final yapması dikkatleri üzerine çekmişti.

 

Demet Akalın, Bu Olaya Çıldırmıştı.

 Programın bitmesinin ardından,  kanalın Seda Sayan ile anlaştığını öğrenen Demet Akalın, çılgına dönmüştü. Sosyal medya hesaplarından Seda Sayan’ı silen Akalın, konuyla ilgili yeni iddiaları ortaya koydu. Şimdilerde Jess Molho ile Gel Konuşalım programında sunuculuk yapan Demet Akalın, olayın perde arkasını dile getirdi; “Her şey olabilir Jess” dedi. 

 Eski programıyla ilgili açıklama yaparken şu sözleri kullandı;

 “Seda Abla bizim elimizden alana kadar.” diyerek konuya giriş yaptı. Akalın, “Bana bir mesaj attı. ‘Ben geliyorum sabahların sultanı’ dedi. Akalın ise programda “Her şey olabilir Jess, burası televizyon dünyası.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Alişan’ın tepkisini ise Demet Akalın şöyle dile getirdi;

“Garibim, olayı garipsedi.” dedi.  Alişan ile bir sezonluk partnerlik yapan Akalın, Seda Sayan ile konuştuğunu böyle bir şey yapmadığını dile getirdi. Fakat olayların ardından Seda Sayan’ın Demet’e gönderdiği mesajla canı sıkıldı. Gönderilen mesajdan ziyade programının bitmesinin ardından olunca Akalın ilk kez içindeki duygularını Gel Konuşalım programında izleyicilerle paylaştı.

“Kimsenin ekmeğiyle oynamadım” sözlerin sarf eden Demet Akalın, Seda Sayan ile yaşanan durum hakkında “Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam.” Demişti. Ancak Demet Akalın, “Cenaze evine davulla gidilmez.” Diyerek geçtiğimiz yıllarda yanıt vermişti.

 

Bu konuşmalarla ilgili Seda Sayan’dan gelebilecek herhangi bir yanıt olup olmadığı ise merak konusu olmayı sürdürüyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER