Düş Köseoğlu: "Demir gibi birine aşık olurdum"

28 yaşındaki Düş Köseoğlu, "Mucize Doktor" dizisiyle ilgili arkadaş canlısı itiraflarda bulundu.

Düş Köseoğlu:

28 yaşındaki Düş Köseoğlu, "Mucize Doktor" dizisiyle ilgili arkadaş canlısı itiraflarda bulundu.

Köseoğlu, Taner Ölmez'in canlandırdığı 'Ali Vefa' karakterinin çok zor bir kişilik olduğunu söyledi. Oyuncu, sıradan hayatta kötücül birisi olmadığını fakat dizilerde kötü bir bayan karakterini canlandırmaktan keyif aldığını belirtti. Hayal Köseoğlu, “İnsanlardan kendimi bu değin dehşet ettirdiysem demek ki bir şeyleri doğru yapıyorum” dedi.

'DEMİR GİBİ BİR KARAKTERE AŞIK OLABİLİRİM'

Şimdilerde meslektaşı Caner Şahin ile ilişki yaşayan Hayal Köseoğlu, hakiki hayatta Demir gibi bir karaktere aşık olabileceğini anlattı. Taner Ölmez ve Sinem Ünsal ile mükemmel anlaştıklarını da gösteren oyuncu, “İkisi de birbirinden tatlı” ifadesini kullandı.

KÜFÜR YİYEREK TREND OLDU!

Twitter’da Açelya karakteri için fazla komik yorumlar yapıldığını söyleyen Köseoğlu, “Twitter’da yapılan gülünç ve kötü şeyleri retweetlemiştim. Trend olmuştum o gece. Gözlerime inanamadım. Küfür yiyerek trend olan nadir insanlardan birisiyim” diye konuştu.

Twitter’da kendisi hakkında dizideki şahsiyet sebebiyle yazılan fena yorumlara çok güldüğünü anlatan oyuncu, hayran kitlesini bu dek çok sevmesinin en büyük sebeplerinden birisinin doğrusu zeki ve komik olmaları olduğunu anlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER