Survivor ne zaman bitiyor? Acun Ilıcalı Survivor finali tarihini açıkladı!

Ekranların fenomen programı Survivor her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlüler ve gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Survivor ne zaman bitiyor? Acun Ilıcalı Survivor finali tarihini açıkladı!

Ekranların fenomen programı Survivor her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlüler ve gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesine sahne oldu. adım adım finale giden yarışmada dün akşam Evrim'in elenmesiyle 7 yarışan kaldı. Peki, Survivor'un finali ne vakit? Acun Ilıcalı Survivor finali tarihini açıkladı!

TV8 ekranlarında seyircilerle buluşan Survivor 2020’de rekabetin her geçen gün daha kızışmasıyla birlikte final telaşı da başladı. Survivor'da geriye doğru 7 ad kaldı. İzleyiciler hangi yarışmacıların finale kalacağını merak ederken bir yana da Survivor 2020 ne süre bitecek araştırıyor.

SURVİVOR FİNAL NE VAKIT YAPILACAK?

Şubat ayından bu yandan ekranlarda olan Survivor için final tarihin Acun Ilıcalı katıldığı bir programda dile getirdi.

Acun Ilıcalı, Survivor 2020 final tarihinin ise 13-14 Temmuz olduğunu açıkladı. Survivor finalinin İstanbul'da olacağını söyleyen Ilıcalı, “Final İstanbul’da olacak oysa yeri az önce bütün emin değil. Görüşmelerimiz devam ediyor, bir yer bakıyoruz. Eğer olursa fazla ilgi çekici bir yerde yapılacak Survivor finali. Finale ise yalnızca eski yarışmacılar ile Survivor 2020 yarışmacılarının aileleri katılacak. Ailelere 4 kişilik kontenjan versek herhalde yeniden 100 birey olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER