Ebru Polat’a Kira Fazla Geldi, Taşınıyor!

Son dönemlerdeki yüksek kira artışları ünlü isimleri de etkiliyor. Ebru Polat, kiraları fazla olduğu için taşınma kararı aldığını açıkladı.

Ebru Polat’a Kira Fazla Geldi, Taşınıyor!

Son dönemlerdeki yüksek kira artışları ünlü isimleri de etkiliyor. Ebru Polat, kiraların fazla gelmesi nedeniyle taşınma kararı aldığını açıkladı.

Şarkılarıyla parlak bir dönem yaşayan ve aynı zamanda ticaret de yapan Ebru Polat, ekonomik anlamda yüksek kira nedeniyle yeni bir karar aldığını açıkladı. maddi durumu iyi olmasına rağmen oturduğu villanın kirasının çok yükseldiğini ifade eden Ebru Polat, bu nedenle taşınma hazırlıklarına başladığını söyledi.

Ebru Polat’tan Beklenmedik Kira Açıklaması

Best of Europe Awards için Çırağan Sarayı’nda objektiflerin karşısına geçen Ebru Polat, burada gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında yeni şarkı müjdesini de paylaşan Polat, 29 Mart’ta yeni şarkısının piyasada olacağını ve 6 ay boyunca bu özel şarkısı için hazırlandığını ifade etti. Ebru Polat, bu açıklamalarında üstelik sır da paylaştı. Kimseye şarkı vermeyen ünlü bir isimden bu şarkıyı aldığını söyleyen Polat, yeni şarkıyı ve şarkıyı aldığı kişiyi öğrendiklerinde şok geçirileceğini söyledi. bu açıklamaları sonrasında akıllarda soru işaretleri oluşturan Ebru Polat’ın hangi isim ile iş birliği yaptığı merak edilmeye başlandı.

Ebru Polat’a Kira Fazla Geldi, Taşınıyor!

Kadın Kitlesine Teşekkür

Açıklamalarına kadın kitlesine çok güvendiğini söyleyerek devam eden Ebru Polat “Benim kadın kitlem fazla, kadınların desteği çok önemli, onların sayesinde ayaktayım, işimi çok seviyorum. Ticari hayatım gayet güzel gidiyor, güzellik salonumuz o kadar harika gidiyordu ki bu son malum olaylar olmasaydı çok daha farklı olacaktı, güvenleri sarsıldı insanların.” dedi.

Ebru Polat Taşınacak!

Açıklamalarına kira pahalılığı ile devam eden Ebru Polat, herkesin tasarruf yapması gereken bir dönemde olduklarını vurgulayarak “Kiralar çok fena, ben villada oturuyorum ama rezidansa çıkmayı düşünüyorum. Bence herkes tasarruf yapmalı” dedi. Sözlerini bu şekilde noktalayan Ebru Polat, taşınma hazırlıklarına başladığını da açıklamış oldu. ünlü oyuncu aşk konusundaki iddialarda ise bekarlığın daha güzle olduğunu ve böyle mutlu olduğunu söyledi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER