Ebru Şancı'dan Selami Şahin'i savunan ünlülere salvo: "İkili oynamayın"

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun gündeme getirdiği habere göre unutulmaz şarkılarda imzası olan usta sanatçı Selami Şahin hakkında ortaya atılan iddialar şoke etti. Haberde yer verilen iddialara göre Selami Şahin'in Etiler'deki ünlü bir AVM'nin önünü mesken tutup yolda.

Ebru Şancı'dan Selami Şahin'i savunan ünlülere salvo:

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun gündeme getirdiği habere göre unutulmaz şarkılarda imzası olan usta sanatçı Selami Şahin hakkında ortaya atılan iddialar şoke etti.

Haberde yer verilen iddialara göre Selami Şahin'in Etiler'deki ünlü bir AVM'nin önünü mesken tutup yoldan geçen kadınları sürekli ofisine davet etmesi, çevredekileri rahatsız ediyor.

Kadınlarla flörtöz tavırlarla tanışmak için tokalaşan Selami Şahin, ellerini bırakmadığı kadınları garip tekliflerle ofisine kahveye davet ediyor.

Öte yandan söz konusu kadınlar "Söylemezsem Olmaz" programı muhabiri Uğur Kotan'a çarpıcı iddialarda bulundu...

İŞTE O AÇIKLAMALAR (VİDEO)


Tüm bu iddiaların sorulduğu şarkıcı Muazzez Ersoy, "Şaka yaptığını düşündüm. Çünkü sevgili Selami çok espritüel, şaka yapmayı seven bir insan, hayat dolu, espridir diye düşünüyorum. Muziplik diye düşünüyorum." şeklinde konuşarak ünlü sanatçıya destek verdi.

Selami Şahin'e bir diğer destek de Ece Ronay'ı taciz ettiği iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil'den geldi. Şahin'in çok nüktedan biri olduğunu anlatan Erbil'de yaşananların şakadan ibaret olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

İki ünlü ismin açıklamalarını dinleyen "Söylemezsem Olmaz" programı yorumcusu Ebru Şancı, Muazzez Ersoy ve Mehmet Ali Erbil'e tepki göstererek "Ne şakası canım. Bunu savunan ünlüler başka biri yapsa, normal halktan bir adam yapsa 'Ay şakadır o' diye aynı tepkiyi verebilecek mi? İkili oynamayın. İkili oynuyorsunuz! Adam kayırmayın! Yapılan şey yanlış bir hareket..." şeklinde konuştu. Şancı, Mehmet Ali Erbil için de "Tam adamına sormuşlar. Savunan da yani! Tam adamına sorulmuş" yorumunu yaptı.


 


Bircan Bali'de Şancı'ya destek vererek "Böyle şaka olmaz. Böyle şaka mı olur?" ifadesini kullandı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER