Ece Erken hakkında soruşturma başlatıldı

Sabahleyin Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine tarafından sunucu Ece Erken'in bir süredir aşk yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evli olması magazin gündemini uzun zaman meşgul etmişti.

Ece Erken hakkında soruşturma başlatıldı

Sabahleyin Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine tarafından sunucu Ece Erken'in bir süredir aşk yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evli olması magazin gündemini uzun zaman meşgul etmişti. Erken, bireysel sosyal ağ hesabından, Mahmutyazıcıoğlu'na ait olduğu söylenen, eşi Benan Mahmuyazıcıoğlu'yla boşandığını bildiren bir mahkeme kararı yayınlamıştı.

Meşhur sunucu kadar paylaşılan karar sonrası, kararın sahibi İstanbul Aile Mahkemesi, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Mahkemece savcılığa gönderilen ihbar yazısında; Erken'in devlete ait belgede sahtecilik yaptığı kaydedildi.

Mahkeme, Erken tarafından mahkemelerine ait gibi görünen bir resmi belgenin paylaşıldığını, duruşma göre böyle bir karar verilmediğini, Erken'in gerçeğe yakın şekilde hazırlanmış sahte belgeyi gerçekmiş gibi yayınladığını belirterek meşhur sunucunun cezalandırılmasını istedi.

Mahkemenin ihbarı üzerine Erken hakkında soruşturma açıldı.

Benan-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çifti, olaydan aylar sonradan 3 Haziran'da İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde tek celsede boşandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER