'Elbet Bir Gün' ay ortasında sete çıkıyor

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü yönetmen Gül Oğuz'un yöneteceği dizi Gizem (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) adlı 2 kız kardeşin etkileyici hikayesini beyazcama taşıyacak.  Muhammet Uzuner'in de kadrosunda olduğu dizinin henüz erkek başrol erkek karakteri.

'Elbet Bir Gün' ay ortasında sete çıkıyor

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü yönetmen Gül Oğuz'un yöneteceği dizi Gizem (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) adlı 2 kız kardeşin etkileyici hikayesini beyazcama taşıyacak. 

Muhammet Uzuner'in de kadrosunda olduğu dizinin henüz erkek başrol erkek karakteri Mehmet'i kimin canlandıracağı belli olmadı.

Adı ilk görüşülen oyuncular arasında geçen Ekin Koç'un kadroda olmadığı öğrenildi.

"Elbet Bir Gün"de Mehmet'in kardeşi Serdar'ı başarılı oyuncu Ulvi Kahyaoğlu oynayacak.

Helin Kandemir de kadroda

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Elbet Bir Gün'de "Doğduğun Ev Kaderindir"in ardından "Kağıt Ev" dizisindeki muhteşem oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Helin Kandemir de kamera karşına geçecek. Kandemir, Nesime'nin kızını canlandıracak.

Sinem Ünsal'ın çocukluğunu oynayacak

Dizide Gizem karakterine hayat veren Sinem Ünsal'ın küçüklüğünü Ecrin Moğultay canlandıracak. Moğultay "Aykut Enişte" sinema filminde de Sude karekterini canlandırmıştı.

Yetenekli oyuncu "Elbet Bir Gün" dizisinde gerçek adı Feride olan Gizem'in flashback sahnelerinde kamera karşına geçecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER