Marmaris'ten Müjdeli Haberi Belediye Başkanı Verdi: 'Yangın Nihayet Son Buldu'

Muğla Marmaris'te 29 Temmuz'dan bu yana devam eden orman yangınlarının söndürüldüğünü belediye başkanı Mehmet Oktay duyurdu. Oktay, Twitter hesabından paylaştığı videoya şu notu ekledi:"Değerli yurttaşlarım, yangın nihayet son buldu ve soğutma çalışmaları  başladı.

Marmaris'ten Müjdeli Haberi Belediye Başkanı Verdi: 'Yangın Nihayet Son Buldu'

Muğla Marmaris'te 29 Temmuz'dan bu yana devam eden orman yangınlarının söndürüldüğünü belediye başkanı Mehmet Oktay duyurdu.

s-496efb73f6eb03e88d94f09419dd8bcd1fae12
Oktay, Twitter hesabından paylaştığı videoya şu notu ekledi:"Değerli yurttaşlarım, yangın nihayet son buldu ve soğutma çalışmaları  başladı. Bu süreçte yüreği bizimle atan herkese teşekkür ederiz. Bundan sonra hep birlikte yaralarımızı saracağız. Marmarisimizi tekrar güzel  ünlerine kavuşturacağız. __Hepimize çok büyük geçmiş olsun." Günlerdir Marmaris'te İnsanlara Yardım Eden Şahan Gökbakar'ın Evinin Etrafını Saran Yangın Söndürüldü - TRT Haber Ekibine Marmaris'te Tepki: 'Doğru Haber Verin, Bizi Çekin Biz Anlatalım!' - Marmaris'teki Yangını Başlatan Çocukların İfadesi: 'Kitap Yakıyorduk, Bir Anda Alev Çoğaldı'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER