Erol Köse'den Emir Sarıgül-Buket Aydın hakkında yeni duyumlar

Buket Kültürlü önce Kanal D'deki görevinden istifa etmiş ardındaki da eşinden boşanmıştı. Bu gelişmelerin ardındaki ünlü siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile fotoğrafları basına yansıyan Buket Açık Fikirli ile Emir Sarıgül'ün aşk yaşadıkları iddiası.

Erol Köse'den Emir Sarıgül-Buket Aydın hakkında yeni duyumlar

Buket Kültürlü önce Kanal D'deki görevinden istifa etmiş ardındaki da eşinden boşanmıştı.

Bu gelişmelerin ardındaki ünlü siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile fotoğrafları basına yansıyan Buket Açık Fikirli ile Emir Sarıgül'ün aşk yaşadıkları iddiası Sabahtan ve Yıllık Gazetelerinde manşet olmuştu.

Buket Aydın sosyal ağ hesabından Emir Sarıgül ile basına yansıyan fotoğrafına ilişkin sosyal ağ hesabından "Telefonumda ve instagram hesabımda siyasetçiler, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş yüzlerce fotoğrafımdan sadece birini alıp fena niyetli biçimde servis edenleri Allah'a havale ediyorum. Arkadaşım Emir Sarıgül'den de ona istemeden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum!" açıklamasında bulunmuştu.

 

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programında bu sabahleyin "Bermuda Iblis Üçgeni Kimi Yutacak?" sorusuna yanıt aranırken Erol Köse konuya ilişkin yeni duyumlarını izleyicilerle paylaştı.

"İddialar şu; ani evlilik yapacaklar fakat Mustafa Sarıgül, Buket Okumuş'ı ailede gelin olarak istemiyor diyorlar" diyen Köse geçtiğimiz cuma günü için kendisine randevu sözü veren Dikte Sarıgül'ün sözünde durmadığını açıklama ederken; geçmiş yıllarda televizyoncu Pelin Akat ile ilgili konuşulacak bir iddiayı da canlı yayında anlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER