Fırat Tanış Beklenen Açıklamayı Yaptı!

Eski sevgilisi tarafından uzaklaştırma kararı alınması sonrasında gözlerin çevrildiği Fırat Tanış beklenen açıklamayı yaptı. İşte detaylar.

Fırat Tanış Beklenen Açıklamayı Yaptı!

Eski sevgilisi tarafından uzaklaştırma kararı alınması sonrasında gözlerin çevrildiği Fırat Tanış beklenen açıklamayı yaptı. İşte detaylar.

Piyanist İklim Tamkan ile yaşadığı ilişki sonrasında zor günler geçiren Fırat Tanış için uzaklaştırma kararı alınmıştı. İklim Tamkan’ın yaptığı son açıklamada Fırat Tanış hakkında söylediği sözler dikkat çekmişti. Fırat Tanış ise günler sonrasında sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada haklılığının ortaya çıkacağını söyleyerek dikkat çekerken hakkındaki suçlamaları da kabul etmedi.

Fırat Tanış’tan Instagram’dan Açıklama

Fırat Tanış hakkındaki iddialara resmi Instagran hesabı üzerinden yaptı. Yasalara saygı duyduğunu ve haklı olduğunun yasalar karşısında ortaya çıkacağını vurgulayan oyuncu “Yıllarca varlığını savunduğum 6284 nolu yasanın gücünün ve toplumun kadının beyanı temelinde örgütlenmesinin gelecek yıllarda kendi kız çocuğum dahil herkesin iyiliğine olduğunun bilincindeyim. Bu nedenle de bir açıklama yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ancak bilinmesini isterim ki; sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına duyduğum saygıdandır. Tüm süreç olması gerektiği gibi adli mercilerce yürütülecek ve yargının haklılığı ortaya çıkaracağına ve oluşan mağduriyetimi sona erdireceğine inanıyorum. Kamuoyuna saygılarımla” dedi.

Fırat Tanış Beklenen Açıklamayı Yaptı!

Fırat Tanış ile İklim Tamkan Arasında Ne Yaşandı?

İklim Tamkan yaptığı açıklamada yaşanan süreçlere dair bazı mesajlar verdi. Fırat Tanış’ın açıklamasında olaylara yönelik hiçbir detaya yer verilmezken sadece haklı olduğunu söylemesi dikkat çekti. İklim Tamkan ise yaptığı açıklamalarda ayrılık sonrasında sorunlar yaşadığı belirtildi. Tamkan’ın iddialarında ayrılık sonrasında sadece kendisinin değil, ailesinin ve yakınlarının da sorunlar yaşamaya başladığı, Fırat Tanış’ın psikolojik şiddet, tehdit ve takiplerinden dolayı zorlu günler yaşandığı iddia edilmişti. İklim Tamkan bu iddiaları gerekçe göstererek yetkili mercilere başvurarak Fırat Tanış için uzaklaştırma kararı aldı. İklim Tamkan’ın açıklamalarında “Maruz kaldığım şiddet sarmalı…” gibi ifadelere yer verilmesi de dikkat çekmişti. Oyuncu Fırat Tanış’ın şiddet konusunda açıklama yapması beklense de bu konuya dair hiçbir detaya yer vermedi. İki isim arasındaki tartışmanın mahkemeye yansıması bekleniyor.

Olayla ilgili ilk haberi ve Piyanist İklim Tamkan’ın açıklamaları için Fırat Tanış’a Eski Sevgilisinden Şok Karar! haberimize göz atabilirsiniz.

Fırat Tanış kimdir?


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER