Galip Kulaksızoğlu’yu Canlandıran Kubilay Aka: Büyük Şans!

Zaferin Rengi filminde başrolde yer alan ve Galip Kulaksızoğlu’nu canlandıran Kubilay Aka, projede olduğu için gurur duyduğunu açıkladı.

Galip Kulaksızoğlu’yu Canlandıran Kubilay Aka: Büyük Şans!

Zaferin Rengi filminde başrolde yer alan ve Galip Kulaksızoğlu’nu canlandıran Kubilay Aka, böyle bir projede yer aldığından dolayı gurur duyduğunu açıkladı.

16 Şubat tarihi itibariyle sinemalarda Zaferin Rengi adlı film vizyona girecek. Özellikle Fenerbahçe taraftarlarında büyük bir heyecan uyandıran film, Fenerbahçe’nin kurucusu üyesi olan ve takımda kaptanlık yapan Galip Kulaksızoğlu’nu anlatıyor. Filmde bu ismi canlandıran ise Kubilay Aka.

“Örnek Alınması Gereken Biri”

Yeni filmi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kubilay Aka, Galip Kulaksızoğlu’nun örnek alınması gereken birisi olduğunu söyledi. Böyle bir rolde olduğu için onur duyduğunu söyleyen ünlü oyuncu  “Tarihte örnek alınması gereken, efsane bir karaktere hayat veriyorum. Böyle karakterleri canlandırabilmek, geçmişe dokunabilmek bizim için çok büyük bir şans. O yüzden onur duyuyorum. Galip Bey’i canlandırırken içimde sadece gurur duygusu oluyor” dedi.

Galip Kulaksızoğlu’yu Canlandıran Kubilay Aka: Büyük Şans!

Galip Kulaksızoğlu Kimdir?

Galip Kulaksızoğlu, Fenerbahçe’nin efsane isimleri arasında gösteriliyor. Takımın kuruluş tarihi olan 1907 itibariyle takımda görev alan ve 1924 yılına kadar futbolcu olan Galip Kulaksızoğlu, kaptan olmasının yanı sıra sonrasında teknik direktör ve başkanlık gibi alanlarda da görev yaptı. Galip Kulaksızoğlu 1939 yılında vefat etti.

Fenerbahçeli olduğu bilinen Kubilay Aka, projeye gönül bağıyla da bağlanmış durumda. Film için yoğun bir çalışma yapıldığını da aktaran oyuncu, film ekibinin 110 yıllık bir süreci araştırdığını ve filmdeki her bir detayın özel olarak hazırlandığını ifade etti. Kramponlardan toplara kadar her bir detay özel bir çalışma ürünü olduğu gibi Zaferin Rengi Fenerbahçe tarihine ışık tutacak önemli projelerden birisi olacak.

Mezar taşında yazan “Ulu Tanrı, hayatı Türk sporcusuna örnek olan Galip Kulaksızoğlu’nun ruhunu taziz et.” Kulaksızoğlu’nun hayatının özeti olarak kabul edilmektedir.  Kubilay Aka’nın yaptığı açıklamalar filme dair bilinmeyi ortaya çıkarırken filmin vizyon sonrasında yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER