Kızıl Goncalar Final mi Yapacak?

Kızıl Goncalar dizisinin son fragmanı Kızıl Goncalar final mi yapıyor iddialarını gündeme getirdi. İşte son gelişmeler.

Kızıl Goncalar Final mi Yapacak?

Kızıl Goncalar dizisinin son fragmanı Kızıl Goncalar final mi yapıyor iddialarını gündeme getirdi. İşte son gelişmeler.

NOW TV’nin iddialı yapımı Kızıl Goncalar, Pazartesi akşamları yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Ancak yeni bölüm fragmanının paylaşılmasıyla birlikte farklı iddialar konuşulmaya başlandı. Diziyi sevenler yeni bölüm nedeniyle hem tepki gösterdi hem de dizideki olaylar nedeniyle üzüldü.

Kızıl Goncalar Final mi Yapacak?

Kızıl Goncalar’da RTÜK Baskısı

Kızıl Goncalar dizisinin yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren RTÜK baskısı gündemde yer buldu. 6. bölümün yayınlanmasının ardından Kızıl Goncalar ile RTÜK arasında yeniden bir sorun yaşandığı konuşulmuştu. Hemen ardından gelen Kızıl Goncalar fragmanı ise final iddialarını güçlendirdi. Daha önce yayınlanan bazı sahneler nedeniyle durdurmak kararı verilen Kızıl Goncalar’da yeni dönemde ayrılık da yaşanacak. Gündeme gelen son iddialara göre diziyi bekleyen iki farklı senaryo var. Bu senaryolardan ilki final. İddialara göre 2-3 bölüm sonrasında dizideki hikaye toparlanacak ve böylece dizi final yapacak.  İkinci senaryo ise dizi senaryosunda değişikliğe gidilmesi. Değişikliğe gidilmesi halinde dizi oyuncularından bazılarının diziden ayrılacağı ve yeni isimlerin diziye geleceği ifade edildi.

Kızıl Goncalar Son Bölümde Ne Oldu?

Yeni bölümde en dikkat çeken bölümler Suavi, Levent ve Zeynep arasında yaşandı. Feyza, Zeynep’i kıskandığı için Zeynep’e karşı yeni bir oyun kurar. Cüneyd ise yaşananları öğrenerek Zeynep’in karşısına çıkar.  Suavi ile Levent, Zeynep’i göndermek için yoğun çaba harcı. Diğer tarafta ise Levent, Cüneyd ile görüşmek istedi. Ancak bu Levent’e adeta şok oldu. Zira Levent, Suavi’nin hasta olduğunu öğrenerek büyük bir şok geçirdi. Bu nedenle Cüneyd ve Sadi hasta ziyareti için harekete geçti. Bu ikiliye dergahtaki diğer kişiler de eşlik etti. Mira ise yaklaşan doğum günü için heyecan duysa da Can yüzünden yaşadıkları ve annesinin olmaması Mira’yı üzmeye devam etti.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER