Senden Önce’nin 2. Bölüm Fragmanı Paylaşıldı! İşler Karışıyor

Senden Önce 2. bölüm fragmanı paylaşıldı. İlk bölüm finali ile merak uyandıran dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ortaya çıktı.

Senden Önce’nin 2. Bölüm Fragmanı Paylaşıldı! İşler Karışıyor

Senden Önce dizisinin 2. bölüm fragmanı paylaşıldı. İlk bölüm finali ile merak uyandıran dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile ekranlara gelen Senden Önce, Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın performansıyla büyük beğeni topladı. Dizinin ilk bölümü dizinin iddialı olduğunu gösterirken Senden Önce 2. bölüm fragmanı paylaşıldı.

Senden Önce 2. Bölümünde Neler Olacak?

Son bölümde bir otelde Merve, Sahra ve Hakan tesadüfler eseri bir araya gelmişti. Merve ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Sahra ile yakınlaşma yaşayan Hakan, eşine olan kızgınlığı nedeniyle ikilemde kalmıştı. Bununla birlikte Merve ve Sahra’nın da karşı karşıya kalması ikilinin birbirini tanıdığını da ortaya çıkarmıştı. Geçmişlerindeki sır ve ikili arasında yaşananlar ise yeni bölüm itibariyle anlaşılacak.

Senden Önce’nin 2. Bölüm Fragmanı Paylaşıldı

İkilinin geçmişten gelen hesaplaşması yeniden canlanırken bu sefer işin içinde Hakan da olması, iki kadının zorlu bir savaş vermesine neden olacak. Bir yanda Sahra, Hakan’a Merve’den ayrılması için baskı yapar diğer yanda ise Sahra ile Hakan’ı gören Merve evliliğini ve boşanmayı düşünür. Ancak Sahra’nın söylediği şeyler Merve’nin geçmişinde farklı biri olduğunu ima etti. Merve ile Sahra arasında ise yeni bir anlaşma yapılır. Sahra, Hakan’ın Merve’yi sevmediğini ispat edebileceğini ve Hakan’ın kendisini tercih edeceğini söyleyerek Merve’ye karşı büyük bir gövde gösterisi yapar. Bu konudaki tek şartı ise kaybedenin Hakan’dan vazgeçmesi.

Güçlü Oyuncu Kadrosu Etkilemişti

Alp Navruz, Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi isimlerin yer aldığı Senden Önce dizisi hikayesi ile akıllarda soru işareti oluşturmaya devam ediyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER