Atakan Ve Ogeday Arasında İpler Gerildi

Survivor All Star'da bir yandan büyük heyecan yaşanırken bir yandan da gerginlik anları kameralara yansımaya devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıyasıya mücadelesi heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Atakan Ve Ogeday Arasında İpler Gerildi

Survivor All Star’da bir yandan büyük heyecan yaşanırken bir yandan da gerginlik anları kameralara yansımaya devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıyasıya mücadelesi heyecan dolu anlara sahne oluyor. Survivor All Star’da konsey sonrasında yaşanan gerginlikler strese neden oluyor. Son bölümünde; Aleyna Kalaycıoğlu dördüncü eleme adayı olmasından ve bazı arkadaşlarının onun adını yazmasından duyduğu rahatsızlığı ifade ederek duygularını dile getirdi. Ödül oyununda ise fark geldi. İşte detayları sizler için derledik…

Survivor All Star’da konsey sonrası 4. eleme adayı olan Aleyna Kalaycıoğlu, bazı arkadaşlarının onun adını yazmasına şaşırdığını ve ihanete uğradığını söyledi. Kalaycıoğlu; “Buraya gelmeden çok sevdiğim birlikte yol yürüdüğüm menajerim bana dedi ki, herkesi geç Merve’ye çok dikkat et demişti” şeklinde konuştu.

 

Pınar Saka, konseyde Nagihan ve Nefise’nin isimlerinin çıkmasına şaşırmadıklarını ifade ederken, Aysu Keskin kendini düelloya hazırladığını söyledi ve ödül oyununda fark yaşandı.

Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanları ise şu şekilde:

Aleyna, “Darmaduman bir konsey geçirdiğimi söyleyebilirim. Tam anlamıyla kardeş dediklerimiz kalleş çıktı. Cümlesi vardır ya onu yaşadığım bir konseydi benim için açıkçası. Kimseye beni neden yazdı diye kızmıyorum elbette. Herkesin kendi görüşüdür. Herkes kendi istediğini yazar. Ama beni en çok şaşırtan Merve’nin yazması oldu. Buraya gelmeden önce çok sevdiğim birlikte yol yürüdüğüm menajerim bana demişti ki herkesi geç Merve’ye çok dikkat et diye öğüt vermişti.”

Kalaycıoğlu duygularına ek olarak şunları da ekledi; “Çünkü Merve senin yakınında gibi görünüp senden bir anda karşıya geçebilir. Bundan ruhun bile anlamaz demişti. Bende buraya kimse ile ön yargılı asla gelmedim. Aslında Merve’yle çok iyi olmama rağmen, Merve’nin konseyde beni yazması beni inanılmaz şaşırtmıştı. Merve çok tehlikeli biri çünkü insanın bir rengi olur. Aslında ya siyahtır ya da beyazdır. Merve ikisini de kabul etmeyen tarafta bulunuyor.” dedi

Pınar Saka, ‘biz Gizem’i yazdık’

Konsey sonrasında değerlendirmede bulunan Pınar Saka şu ifadelere yer verdi: ”biz Gizem’i yazdık”

Aysu ise Kendini Düelloya Hazırlıyor

Aysu Keskin durum değerlendirmesinde; “Önümde beni bekleyen bir düellom var. Bu düelloda Aleyna’yla eşleştim. Aleyna’nın ilk tecrübesi benimle olacak. Belki biraz stres yapabilir de bilemiyorum. Aleyna aslında hızlı ve atışları güçlü bir yarışmacı diyebilirim. Nilay için ise beni sevenler için, ailem için, o düelloda varımı yoğumu ortaya koyup bir an önce kendi takımıma geri dönmek istiyorum” diyerek durum değerlendirmesini paylaştı.

Atakan İle Ogeday Arasında Sözlü Atışma

Ogeday Girişken ve Çağan Atakan Arslan arkadaşlıklarının verdiği samimiyetle oyun esnasında birbirlerine sürekli laf atışı gerçekleşiyor. Ödül oyununda da şu sözleri dile getiren Atakan; “Ben bedavadan atmış olduğum golleri tabelaya yazmıyorum” dedi. Ogeday ise “Nefeslen ve kelimeleri, cümleleri doğru kur.” söyleminde bulunarak, Ogeday’ın kazandığı maçları saydığını ifade etti. Atakan şu şekilde cevap verdi: “Ben mesela buraya yeni geldim. Bak sayıyorsan bu 3 oldu.” dedi.

Atakan, Sen gelmiş olsaydın saymazdım. Şimdi sana 5 avans daha veriyorum. Sen 3’sün şimdi 8 ol. Muhasebeye de devam et. Arada patronlar çıraklarına avans verir. ” Şeklinde konuşarak ortamın gerginlik seviyesini arttırdı. Ogeday da, “O zaman bende sana öğleden sonra tatil veriyorum. İzne çıkabilirsin.” Yanıtını vererek kızışmayı arttırdı.

Ödülü Kazanan Takım

Survivor All Star’da ödül oyununda büyük fark oluştu. Pınar ve Özgür ile Ogeday ve Begüm’ün yarıştığı son oyunu da kazanan Kırmızı takım 12-6’lık farklı skorla ödülün sahibi olarak kazandılar. 

Dans yarışmasında ilk sosyal medyadan yapılan oylamayla ilk 6’ya giren, Özgür, Turabi, Furkan ve Ogeday, Damla Can, Yağmur Banda olmuştu. Bu 6’lı yanlarında Rio ödülüne götürmek istedikleri yarışmacıların sırasıyla Sercan Yıldırım, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Gizem Memiç, Nefise Karatay olmasına karar vererek toplam 12 kişi ödüle gitti. Aynı puanda olduğu için Acun Ilıcalı ise kendi kontenjanından Berna’nın da Rio ödülünde yer alacağını açıklayarak gönülleri kazanmıştı.

Turabi’nin sağlık problemlerinden ötürü yarışmaya veda etti. Bundan dolayı onun yerine Seda Ocak ödüle katılım sağladı. Ödül renkli görüntülere sahne olarak izleyicilerden güzel yorumlar aldı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER