Mehdiyim Diyerek Harem Kurduğu, İşkence Yaptığı Ortaya Çıktı!

Türkiye’de Esra Erol programında skandallarla ortaya çıkan Sözde Hoca’nın mehdiyim diyerek harem kurduğu ortaya çıktı.

Mehdiyim Diyerek Harem Kurduğu, İşkence Yaptığı Ortaya Çıktı!

Türkiye’de Esra Erol programıyla ortaya çıkan Sözde Hoca skandalında yeni perde açıldı. Sözde Hoca’nın mehdiyim diyerek harem kurduğu ortaya çıktı.

ATV’de yayımlanan Esra Erol’da programında işlenmeye başlanan sözde hoca olayında yeni bir gelişme yaşandı. Günlerdir ekranlara taşınan bu olayda Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki bir termal otelde yeni bir oluşumun adımlarının atıldığı ortaya çıktı.  Yaklaşık 300 kişinin bir araya geldiği ve termalde konaklamaya başladığı olayda, sözde hocanın bu kişiler tarafından mehdi ilan edildiği ve sözünden çıkmadığı öğrenildi.

TikTok’tan Tanışıp, Ağa Katıldılar

Yapılan ilk incelemelerde Sözde hocanın TikTok hesabı üzerinden yayın yaparak yeni kişilerle tanıştığı ve bu kişileri yanına çağırarak ağa dahil ettiği anlaşıldı. TikTok üzerinden Kur’an ve hadis paylaşımları arayan kişilerin karşısına çıkmaya başlayan sözde hoca Mustafa Çabuk için eski müritlerden birsinin yaptığı itiraflar gündeme damga vurdu.

Mehdiyim Diyerek Harem Kurduğu, İşkence Yaptığı Ortaya Çıktı!

Programa bağlanarak açıklamalarda bulunan Mustafa isimli bir vatandaş, oğlunun zamanında sözde mehdinin yanında kaldığını ve kendisinin 6 aylık süre içerisinde burada konaklayarak çok farklı şeyler gördüğünü söyledi. Mustafa Bey, “Ben orada 6 ay kaldım kızım. Orada 6 tane kız çocuğu evlendi. Bunlardan 4’ü 1 buçuk ay içinde boşandı. Oğlum mehdiye inanmadığım için bana ‘günahkar’ diyorlar. İnsanlara binlerce kez değnekle vuruyorlar. Benim yanımda 700 kişiye adak kestirdiler” dedi.

Kuzeninden Şok Açıklamalar

Bir başka açıklama ise Mustafa Çabuk’un kuzeninden geldi. Mustafa Çabuk’un çocukluk dönemlerinden itibaren hayal dünyasının çok geniş olduğunu, korsanlık ve illegal yöntemlere ilgi gösterdiğini iade etti. “2005-2007 yılları arasında Ümraniye’de korsan CD dükkanı açtı. Elif Hanım’la evlendi boşandı ve ardından tekrar barışma durumları oldu. Ardından tüm aile üyelerine, ‘Bana tabii olacaksınız. Ben artık mehdiyim. Bende alametler var’ diye mesaj gönderdi. 2018-2019 yılları arasında tüm aileden uzaklaştı. Anne ve babası inanmıyordu şu anda hepsi birlikte yaşıyor. Sırtındaki izin dövme olduğu çok açık” diyerek Türkiye’deki sahtekarlığı ortaya koydu. Üstelik programda paylaşılan bazı videolarda işkence yapıldığı, sopalarla kişilere vurulduğu da gösterildi. Tüm bu iddialar günlerdir konuşulurken hükümetten konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmamış olması dikkat çekti.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER