Survivor’daki Yunus Emre’yle Gizem ve Aleyna’nın Yakınlaşması Unutulmuyor!

Survivor All Star’da Yunus Emre’ye karşı Gizem ve Aleyna’nın yakınlığı gündem oldu. Tartışmalara Yunus Emre’nin eşi de katıldı.

Survivor’daki Yunus Emre’yle Gizem ve Aleyna’nın Yakınlaşması Unutulmuyor!

Survivor All Star’da Yunus Emre’ye karşı Gizem ve Aleyna’nın yakınlık göstermesi sosyal medyada gündem oldu. Tartışmalara Yunus Emre’nin eşi de katıldı.

Survivor All Star’da yarışmacılar arasındaki yakınlaşmalar bu yıla kadar çok fazla gündeme gelmese de bu sezonda farklı gelişmeler yaşanıyor. Öyle ki Yunus Emre’ye karşı Aleyna ve Gizem’in yakın temaslarda bulunması, dokunması dikkatlerden kaçmadı. İzleyenlerin sosyal medyaya da taşıdığı bu durum, yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Üstelik bu duruma Yunus Emre’nin yeni evlendiği eşi Bedia Gözen Özden kayıtsız kalmadı.

Yunus Emre’ye Karşı Yakın Temasın Sebebi Ne?

Yarışmayı izleyenlerin cevabını bulamadığı soruların başında Yunus Emre’ye karşı kurulan yakınlık yer alıyor. Yarışmacılar “Yunus Emre’ye karşı yakın temasın sebebi ne?” diyerek soran yarışmacılar bu soruya bir yanıt bulamadı. Üstelik bu durum yarışmada diğer yarışmacıların da dikkatini çekmiş ve tepki toplamıştı. Bu anların sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte gözler Yunus Emre’ni yeni evlendik dediği eşine çevrilmişti. Son bölümlerde ise Aleyna’nın yakın temasın ötesine geçerek Yunus Emre’yi öpmesi tartışmaları alevlendirdi. Bedia Gözen Özden ise yoğun mesajların ardından sessizliğini bozdu ve arka arkaya sert açıklamalar yaptı.

Survivor’daki Yunus Emre’yle Gizem ve Aleyna’nın Yakınlaşması Unutulmuyor!

“Salın Adamı”

Özden’in ilk açıklamalarından birisi “Tut gözünü yazmasınlar seni. Mesajlarınızdan ve yorumlarınızdan bıktım. Göz temasını unutmam bi salın adamı. Her yerden çıkıyorsunuz” oldu. Yakınlaşmalara yönelik bir açıklama yapmaktan kaçındığı görülen Gözen Özden’in yarışma sonrasında durumu konuşacağı öne sürüldü.

Gözen Özden’in bir sonraki açıklamasında ise mesaj vardı. Yasin ile Yunus Emre’nin tartışmasına atıfta bulunan Yunus Emre’nin eşi ‘Elin değmişken Yasin olaylardan ve ona yapışan yapışkanlardan arınmasını ilet’ dedi. “Ona yapılan yapışkanlardan” ifadeleri Aleyna ve Gizem olarak yorumlandı.

Survivor All Star’ın yeni bölümlerinde Yunus Emre, Aleyna ve Gizem arasında yaşanacaklar daha da merak edildi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER