Hatice Şendil setleri çok özledi

Karantinada nasıl vakit geçirdiğine dair de konuşan Hatice Şendil, bu süreçte yazdığı ve en büyük hayalinin bir gün kendi yazdığı hikâyelerinden birinde rol almak olduğunu söyledi. 'Bir kırılma yaşıyoruz' Korona sürecini en yakın zamanda ümitli bir şekilde geçirip atlatma.

Hatice Şendil setleri çok özledi

Karantinada nasıl vakit geçirdiğine dair de konuşan Hatice Şendil, bu süreçte yazdığı ve en büyük hayalinin bir gün kendi yazdığı hikâyelerinden birinde rol almak olduğunu söyledi.

'Bir kırılma yaşıyoruz'

Korona sürecini en yakın zamanda ümitli bir şekilde geçirip atlatmayı umduğunu açıklayan Şendil, “Kayıplarımıza çok üzülüyoruz. Lakin umut da var dışında çıkmıyoruz kendimizi koruyoruz. Sahiden evrenin bize açıklama yapmak istediğini duymaya çalışıyoruz çünkü uzun zamandır duymadık. Kendimce bununla birlikte bir kırılma da yaşıyoruz. Kâinat bize kendi gücünü bu dek yakından hissettiriyor diye düşünüyorum.” dedi.

Yazmayı çok seviyorum

Yazmayı fazla sevdiğini söyleyen oyuncu; "Bir oyuncunun sanatın öbür dallarıyla iç içe olmasını çok seviyorum. Bir taraftan fazla yönlülük getiriyor. diğer taraftan da arayıp bulamadığımız, unuttuğumuz bir takım duygularla da bono kurmamızı sağlıyor. Benim için kâğıda dökmek da onlardan bir adam başına. Bu günün birinde bir senaryoya mı dönüşüyor, yoksa bir kitaba mı dönüşür veya kağıtlar üstünde kalır, hayata geçmez ve yalnızca bana mı özel kalır bilmiyorum. Fakat eğer yapabilirsem yazdığım hikayelerin birinde oynamak en büyük hayallerimden bir her birine. Dilerim gerçekleşir. Yazmak doğrusu bir oyuncuya en yakın olan duygularını öğrenmek ve betimlemek açısından en esas durum diye düşünüyorum." diye konuştu.

Zamansız bir mesleğim var

Bir süredir ekrandan uzak olan Şendil, seyircilerden gelen 'Setlere geri dönmek istemiyor musunuz?' sorusunu da yanıtladı. Setlere dönmeyi istediğini söyleyen Şendil, "Şu an içinde durduğumuz durumda yerimizden kıpırdayamıyoruz, bir şey üretemiyoruz. Fakat bir taraftan da şüphesiz döneceğim. Ben mesleğimin zamansız olduğunu düşünüyorum ve bu zamanın da bana geldiğini düşünüyorum. Bir taraftan hayatımda geçirdiğim en verimli süreci de yaşıyorum. İnanılmaz okuyorum, izliyorum, dinleniyorum, yazmaya çalışıyorum. Mesleğim benim için çok manâlı, çok değerli. Daima bana bu soru soruluyor, ola ki evet uzun bir ara gibi fakat o ara inanın olması gereken bir araydı. Bir taraftan da ben galiba halk müziği da bu yüzden de bunu hissediyorlar; ben kendime hiç süre tanımadan çalıştım bugüne kadar.  Bir süredir ekranlarda yokum evet, bir taraftan çok özlüyorum lakin üstelik da döndüğüm süre da çok daha başka şeyler yaparak döneceğime inanıyorum. Bu sürenin de kıymetini biliyorum. En yakın zamanda da ekranda olacağımı düşünüyorum." ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER