Hayal Köseoğlu: "Sette kilolarım konuşuluyor"

Katıldığı YouTube kanalında dizi seti ile ilgili detayları anlatan Köseoğlu kilosunun dizinin setinde kesintisiz konuşulan bir konu olduğunu dile getirdi. Köseoğlu, sosyal medyada kilo aldığı haberlerinin ve eleştirilerinin çıkmasından daha sonra sosyal ağ hesabından yaptığı .

Hayal Köseoğlu:

Katıldığı YouTube kanalında dizi seti ile ilgili detayları anlatan Köseoğlu kilosunun dizinin setinde kesintisiz konuşulan bir konu olduğunu dile getirdi.

Köseoğlu, sosyal medyada kilo aldığı haberlerinin ve eleştirilerinin çıkmasından daha sonra sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda bu içeriklerle dalga geçti. Hayranlarına seslenen oyuncu kilo ve ya selülitlere takılmadan bakımlı şekilde tatillerini yapmalarını, kimseye aldırış etmemelerini istedi.

SETTE DEFALARCA KİLOLARIM KONUŞULUYOR

Kilosunun "Mucize Doktor" setinde sürekli konuşulan bir konu olduğunu dile getiren Köseoğlu: “Mucize Hekim setinde bütün bir arkadaşlık ortamı var. Oyuncuların birbirleri ile iletişimleri çok iyi ve cümbür cemaat çok iyi geçiniyor, birbirlerine de özel hayatlarındaki sıkıntıları açıyor. Özellikle de Sinem Ünsal ile karavanda uzun süren kalori ve kilo muhabbeti dönüyor. Sinem ile her türlü diyet muhabbetini yapabillirim ve onunla karavanda yalnız olup, ‘Şunun kalorisi şöyle, böyle demeyi’ konuşmayı fazla severim.” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu hem kilo vermesinde Sinem Ünsal’ın da psikolojik olarak etkisinin bulunduğunu başta söyledi. Oyuncu, “Kilo vermemde de bilinç altıma çok katkısı olduğunu düşünüyorum. O da fazla komiktir. Çok tatlı bir insan.” diyerek rol arkadaşını övdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER