Hazer Amani'den flaş bebek açıklaması!

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine kadar pandemi döneminde eşi Sıla ile birlikte evde olduklarını gösteren Hazer Amani, "Takriben 70-75 gündür evden çıkmadım.

Hazer Amani'den flaş bebek açıklaması!

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine kadar pandemi döneminde eşi Sıla ile birlikte evde olduklarını gösteren Hazer Amani, "Takriben 70-75 gündür evden çıkmadım. Bol bol yemek yemek yaptık Sıla’yla” dedi.

Covid-19 salgına karşı restoranında önlemler aldıklarını dile getiren ünlü şef, "1 Haziran’da İçişleri Bakanlığı’ndan yazı gelince açtık dükkanımızı bitmiş açtık, ekstra önlemler aldık. Çalışanlarımız her geldiğinde ateşleri ölçülüyor. Girişte el dezenfektanları koyduk. Masalarda oturma düzeninde manâsız masalar bıraktırarak oturtuyoruz” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda corona virüs salgını nedeniyle dükkanını geçici olarak kapatan Hazer Amani, "1 milyon TL zarar ettiği" haberleri hakkında, "Hiç pek bir zararımız olmadı. Natürel oysa bütün dükkanlar gibi zararımız oldu. '1 milyon TL zarar etti' gibi haberler yalan” cevabını verdi.

Muhabirlerin "Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna Hazer Amani, "Natürel ancak düşünüyoruz ama şu an bir şey değil” cevabını verdi.

Meşhur şef, sonra mutfağa geçerek, eşi Sıla’ya özel hamburger yaptı. Hazer Amani, yaptığı hamburgeri paket yaparak Sıla’ya götürdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER