Kaan Yıldırım'dan şamata kopartacak sözler!

Kaan Yıldırım, İbrahim Selim’in YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına davetli oldu.

Kaan Yıldırım'dan şamata kopartacak sözler!

Kaan Yıldırım, İbrahim Selim’in YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına davetli oldu. Kanal D’nin sevilen dizisi “Hekimoğlu”nda oynayan Şimşek, “İlk bölümlerde dizinin tutmayacağını sandım. Çünkü içinde dram, aşk ve tartışma yok. O yüzden de muhakkak değildim. Doktor rolü benim için farklıydı. Zaten o yüzden kabul ettim. Ne hoş fakat dizimiz tuttu. Temmuz gibi sete geri döneceğiz” açıklamasını yaptı.

Adını başlangıçta “Ulan İstanbul” dizisiyle duyuran Yıldırım, bu serüvenini de anlattı: “O dizide, o kadar bir role seçilince aşırı mutlu oldum. Kadro çok iyiydi. Meğer ucuz cast’a ihtiyaçları varmış ve bütçeleri kısıtlıymış. Ucuz olduğum için beni seçmişler. Sistemi daha sonra anladım. Dizi bize bambaşka şeyler getirdi. İyi ama yapmışım.”

BABA ALMAK İSTİYOR!

Hadise ile aşk yaşamış oyuncu, çocuklarla arasının iyi olduğunu dile getirdi: “Doğru zamanda baba elde etmek isterim. Aile fazla kayda değer bir şey. Benim de babamla aramdaki ilişki fazla iyidir.”

Oyunculuk merakının ufak yaşlarda başladığını söyleyen Şimşek, “Oyunculuk hep istediğim bir şeydi. Pazarlama okudum sonradan bir şirkette çalışmaya başladım. Ama öğle toplantılarında uykum geliyor, cümbür cemaat bir şey anlatıyor ben esnemeye başlıyordum. Oraya ait olmadığımı hissettim. 24 yaşındaydım ve bir hayalim vardı. Google’a oyunculuk kursu yazdım, oradan bir kurs buldum. Sonradan test çekimleri başladı ve devamı geldi” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER