Kadir İnanır: “Beni maskesiz görenler linç etti”

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine kadar yakın dostları ile birlikte Markalar Sokağı’nda bulunan bir mekanda yemek yemek yiyen İnanır, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti. “GEÇEN HAFTA LİNÇ EDİLDİM” Aracını beklediği sırada muhabirler ile ayaküstü sohbet e.

Kadir İnanır: “Beni maskesiz görenler linç etti”

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine kadar yakın dostları ile birlikte Markalar Sokağı’nda bulunan bir mekanda yemek yemek yiyen İnanır, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti.

“GEÇEN HAFTA LİNÇ EDİLDİM”

Aracını beklediği sırada muhabirler ile ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmeyen deneyimli oyuncu, geçtiğimiz hafta maskesiz çekildiği için sosyal medyada linç edildiğini ama tedbirlere harfiyen uyduğunu söyledi. “Bir restorandan çıkmıştık, maske elimde kapıdan çıkınca takarım diye düşünüyordum, bir baktım gazeteciler patır patır çekiyor. Takmaya fırsatım olmadı, hatalı anlaşıldım” dedi.

“BİZLERİN KURALLARA UYMASI GEREKİR”

Tedbirlere çok uyarı ettiğini ve özellikle göz önünde olan sanatçıların uyması gerektiğini dile getiren İnanır, “Bizi halk peşine düşüp takip ediyor, misal alıyor. Bizler kurallara uyacağız ama onlarda misal alsın.” dedi.

Aracının gelmesi ile teşekkür eden Kadir İnanır, yakın dostları ile birlikte alışveriş merkezinden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER