Mucize Doktor'un Açelya'sından selülit tepkisi!

"Mucize Hekim"da canlandırdığı 'Açelya' karakteriyle tanınan oyuncu Hayal Köseoğlu, tatil sezonunu Bodrum Gölköy'de açtı. Oyuncu, sevgilisi Caner Şahin ile ayrılık iddialarına ve bugün basında hakkında çıkan selülit iddialara sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla.

Mucize Doktor'un Açelya'sından selülit tepkisi!

"Mucize Hekim"da canlandırdığı 'Açelya' karakteriyle tanınan oyuncu Hayal Köseoğlu, tatil sezonunu Bodrum Gölköy'de açtı.

Oyuncu, sevgilisi Caner Şahin ile ayrılık iddialarına ve bugün basında hakkında çıkan selülit iddialara sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla yanıt verdi.

Köseoğlu, Instagram hesabından; “Hakkımda müthiş bir düş gücü barındıran bazı haberler çıkmış; kavgalar, gürültüler, tokatlar, selülitler, alınan kilolar, ayrılıklar, sinirden zıplamalar ajdjkfkf ben de sevenlerim merakta kalmasın diye onlara ufak bir canlandırma yerine getirmek istedim.

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, lütfen bacağınızda birkaç selülit var diye -hatta bacaklarınız selülitle dolgun olsa bile - pareoların, havluların arkasına saklanıp köşe bucak kaçmayın, keyfinizi bir gram bile kaçırmayın. Biz kadınları yüzyıllardır tüm dünya zaten sürekli bir şeylerin arkasına saklamaya çalışıyor, diğer taraftan bununla uğraşmayalım güzellerim! Mutlu, neşelendirici, güzel enerjilerle doymuş günler diliyorum!” mesajını paylaşarak selülit konusuna hayli içerdiğini ortaya koydu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER