'Mucize Doktor'un oyuncusu plajı birbirine kattı!

Posta Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre Bodrum'da görüntülenen "Mucize Hekim" dizisinin 'Açelya'sı Düş Köseoğlu, aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çekti.  Gölköy'deki bir otelin plajında görüntülenen Düş Köseoğlu'nun yanında adının Abdullah olduğu öğre.

'Mucize Doktor'un oyuncusu plajı birbirine kattı!

Posta Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre Bodrum'da görüntülenen "Mucize Hekim" dizisinin 'Açelya'sı Düş Köseoğlu, aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çekti. 

Gölköy'deki bir otelin plajında görüntülenen Düş Köseoğlu'nun yanında adının Abdullah olduğu öğrenilen erkek arkadaşı vardı.

Caner Şahin'le ayrılan oyuncu, aralarını bulmaya çalışan erkek arkadaşının gösterdiği mesaja sinirlendi. Plajda sinirden zıplamaya başlayan Hayal Köseoğlu, çılgına döndü. İkili plajda tartışma etti. Düş Köseoğlu, arkadaşına tokat atarak, yüksek sesle bağırdı.

Köseoğlu, tartışmanın ardındaki arkadaşının yanından ayrılarak uzun vakit kimsesiz yürüdü. Siniri yatışmayan güzel oyuncu, daha sonra telefonu arkadaşının elinden aldı. Peşinde uzun uzun bir ayrı bir barışık olduğu sevgilisi Caner Şahin ile konuştu.

Hararetli telefon görüşmesinin gerisinde sevgilisi ile arasını düzeltemeyen Köseoğlu, kendini serin sulara bıraktı.

Arkadaşının gönlünü bölge Köseoğlu el ele bakış verdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER