Beren Saat bu kere bitirecek!

Kocasının doğum günü için yazdığı satırlarla evliliklerinin üstünde dolaşan kara bulutları dağıttıkları yazılıp çizilen Beren Saat ve Kenan Doğulu cephesinde ibre her yerde ayrılığa dönmüş görünüyor.

Beren Saat bu kere bitirecek!

Kocasının doğum günü için yazdığı satırlarla evliliklerinin üstünde dolaşan kara bulutları dağıttıkları yazılıp çizilen Beren Saat ve Kenan Doğulu cephesinde ibre her yerde ayrılığa dönmüş görünüyor.

Beren Saat ile Kenan Doğulu, 29 Temmuz 2014 tarihinde Los Angeles’da düğün masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl ilişkilerinde büyük bir kriz yaşamış çift, manşetlerden inmeyen ‘boşanma’ haberlerine karşın aralarını düzeltmeyi başardı. ‘2. Sayfa’ programının haberine göre; ünlü çiftin üzerinden kara bulutlar ayrılmıyor. Evliliklerindeki krizi aşamadıkları konuşulan ikiliden Beren Saat, evden ayrılmak için emlakçılara haber yolladı ve ivedi daire arayışına girdi.

BEREN SAAT’İN MESAJLARI KAFA KARIŞTIRDI

Çiftin ayrılacağı yönünde birincil dedikoduların çıkmasına neden olan paylaşım, Beren Saat’in, 35’inci yaş gününe girerken yayınladığı mesaj olmuştu.

Saat mesajında; “En yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde bundan böyle ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim. Üçgenin Taban Olmayan Kenarı bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe’yle şarkımız Hero çalınca pat diye mutfaktaki radyoda, ruhuma bitmiş ışık yayıldı” ifadelerini kullanmıştı.

Güzel oyuncu Beren Saat, 45 yaşına giren Kenan Doğulu’nun doğum gününde de şu mesajı yayınlamıştı:

“Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Daha Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı…”

Beren Saat, eşinin bu yılki doğum gününde paylaştığı mesajıyla tekrar kafaları karıştırdı. Saat’in ‘beceremediğimiz izdivaç olsun’ sözlerinin arkasında bir kriz daha patlak verdi.

Beren Saat, Kenan Doğulu için; “Ne çok uçtuk konduk, dağıldık toparlandık, nefesimiz bitene değin güldük hıçkırarak ağladık, idol olduk alçak olduk, bu sefer ‘tamam’ dedikçe kopamaz olduk, sevgili olduk, oyun arkadaşı olduk, es olduk, güç günlerde yoldaş olduk, birbirimize muse olduk, bütün ilişkimizin tüm evreleri yaşandı bitti derken müzikle birlik olduk.Karantina günlerinden sana her tarafta hayran olarak çıkıyorum; her şarkıma kattığın her düşünce, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi, beceremediğimiz izdivaç olsun” mesajını yayınlamıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER