Neslişah Alkoçlar kardeşi Aslışah'ı kapıdan çevirdi!

Sağlıklı yaşam mekanını denetlemeye gelen Alkoçlar, koronavirüs salgını sebebiyle dükkanını Temmuz ayında açacağını söyledi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alkoçlar, "Ben şimdilik açmıyorum.

Neslişah Alkoçlar kardeşi Aslışah'ı kapıdan çevirdi!

Sağlıklı yaşam mekanını denetlemeye gelen Alkoçlar, koronavirüs salgını sebebiyle dükkanını Temmuz ayında açacağını söyledi.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alkoçlar, "Ben şimdilik açmıyorum. Hala çok tehlikeli buluyorum. Temmuz'da açacağım. Açmadan önce bir teftiş istedim" açıklamasını yaptı.

Neslişah Alkoçlar ve eşi Engin Altan Düzyatan'ın pandemi boyunca dışarıya hiç çıkmadıklarını söyleyen Alkoçlar, ablasının kendisini kapıdan çevirdiğini dile getirdi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine tarafından 27 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, konuya ilişkin şunları söyledi: 

"Ablamı fazla özledim. Onunla görüşemiyoruz. Çok korkuyorlar. Takriben iki aydır hiç dışarıya çıkmadılar. Beni de kapıdan çeviriyorlar. Ormanda motosiklet sürüyorum diye kesintisiz deneme yaptıyorum ama 'Hayır bize gelemezin' diyor. Çok özledim onları."

Kaan Demirağ ile yeni bir aşka yelken açan sosyetik güzel, ilişkisi hakkındaki sorulara ise, "Zaten birbirimizi tanıyorduk. Şu hemen olan gidiyor" şeklinde yanıt verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER