Seda Sayan'ın TV8 ile bütün bağları koptu!

Ebru Gündeş, 3 sene jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye'den 2017 yılında ayrılmıştı. Instagram hesabı MagaGenius, Seda Sayan'ın ayrılmasının arkasından Ebru Gündeş'in O Ses Türkiye'ye geri döneceğini ileri sürerek ünlü şarkıcının, haftalık 180 bin TL alacağını da .

Seda Sayan'ın TV8 ile bütün bağları koptu!

Ebru Gündeş, 3 sene jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye'den 2017 yılında ayrılmıştı. Instagram hesabı MagaGenius, Seda Sayan'ın ayrılmasının arkasından Ebru Gündeş'in O Ses Türkiye'ye geri döneceğini ileri sürerek ünlü şarkıcının, haftalık 180 bin TL alacağını da bahis etti.

O Ses Türkiye'de jüri olan Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz yarışmadan bölüm başına 70 bin TL alırken Beyazıt Öztürk 90 bin TL alıyordu.

İddiaya tarafından Murat Boz, Hadise ve Beyazıt Öztürk ise bu sezon da jüri üyeliği koltuğunda oturmaya devam edecek.

'O Ses Türkiye'de değişiklik yapacağının sinyalini veren Acun Ilıcalı, kısa bir zaman önce yaptığı bir söyleşide "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, tümü birbirinden kıymetli ve fazla sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor" ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üstüne Instagram hesabından paylaşım yapan Seda Sayan, ayrıca O Ses Türkiye keza de Yemekteyiz'in çekimlerinde fazla yorulduğunu söyleyerek iki projeden bölünme kararı aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER