Senden Önce İlk Bölümüyle İzleyenleri “Vurdu”

İlk bölümüyle ekranlar gelen Senden Önce, sınıfı geçerken izleyenleri de tam anlamıyla vurdu. Dizi, sosyal medyada gündem oldu.

Senden Önce İlk Bölümüyle İzleyenleri “Vurdu”

Dün akşam ilk bölümüyle ekranlar gelen Senden Önce dizisi ilk bölümüyle sınıfı geçerken izleyenleri de tam anlamıyla vurdu. Dizi sonrasında sosyal medyada gündem Senden Önce odu.

Kanal D’de D Media imzasıyla ekranlara gelen Senden Önce, dizi öncesinde yapılan tanıtımlar ile büyük merak uyandırmıştı. Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya gibi isimleri bir araya getiren dizide, ilk bölümde arka arkaya yaşanan ters köşeler, izleyicilerin ekran başında keyifli vakit geçirmesini sağladı. Dizinin yayınlanmaya başlanmasının ardından ise sosyal medyadaki en çok konuşulan konular arasında Senden Önce dizisi yer aldı.

Senden Önce İlk Bölümüyle İzleyenleri “Vurdu”

Senden Önce İlk Bölümde Neler Oldu?

Merve ile Hakan arasında yaşanan ilişkiyle başlayan dizide, ikili arasındaki sorunlar işlendi. Hakan eski günlerin özlemiyle eşiyle arasındaki sorunları çözmeye çalıştı. Ancak Hakan ne yapsa da Merve’de bunlar etkili olmadı ve ikilinin arası düzelmedi. Hakan bir seyahat öncesinde eşiyle son kez daha konuşmayı denese de bu da çözüm olmadı.  Hakan, “Bu sessizlikten çok yoruldum. Ne istediğine karar ver ve kararını bana da bildir” diyerek evden ayrılıp seyahatine doğru yola çıktı.

Merve ise ayrılığı düşünmeye devam etti. Havalimanına giderken bir tesadüf ile Sahra ile karşılaşan Hakan’ın hayatı ise bu andan itibaren tamamen değişti. Artık Merve ve Hakan yoktu… Merve, Sahra ve Hakan üçgeninde aşk, ihanet yaşanacaktı. Zira Sahra da Hakan da aynı otelde kalacaklarından habersizdi ve bu tesadüfler ikilinin her geçen gün daha fazla yakınlaşmasına neden oldu. Sonrasında ise Merve de sürpriz yaparak aynı otele gitti.  Merve ile Sahra’nın karşı karşıya gelmesiyle birlikte tanıması, ilginç bir gerçeği de ortaya çıkardı. Zira Merve ile Sahra çocukluk arkadaşıydı ve geçmişin hesaplaşması şimdi Hakan üzerinden yapılacaktır. Senden Önce ilk bölümü YouTube’da yayınlandı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER