Kıvanç Tatlıtuğ Topuklu Ayakkabılarıyla Nişantaşı Sokaklarında!

Kıvanç Tatlıtuğ topuklu ayakkabılarıyla Nişantaşı sokaklarında dolanırken kameralara yakalandı işte detaylar;

Kıvanç Tatlıtuğ Topuklu Ayakkabılarıyla Nişantaşı Sokaklarında!

Son dönemlerde Aile dizisindeki rolü nedeniyle evliliğinde bir takım sorunlar yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu bugün görenleri şaşkına çevirdi. Sık sık yeni tarzlarla karşımıza çıkan Kıvanç Tatlıtuğ topuklu ayakkabılarıyla Nişantaşı sokaklarında dolanırken kameralara yakalandı işte detaylar;

Erotik Sahneler Başak Dizeri Çileden Mi Çıkardı?

Show Tv ekranlarında yayımlanan Aile dizisinde “Aslan” karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğu’nun partneri Serenay Sarıkaya’yla olan yakınlaşma sahnelerinin evliliğinde ciddi sorunlara yol açtığı iddia edilmişti. İddialara göre Sarıkaya ve Tatlıtuğ arasındaki bu sahneleri kıskanan Başak Dizer eğer bu sahneler son bulmazsa boşanacağını söylemiş, Tatlıtuğ’unda bunun üzerine diziden ayrılma kararı almasıyla birlikte dizi final yapmak zorunda kalmıştı.

Spekilasyonlara Kulak Asmadılar

Tatlıtuğ ve Dizer çifti hakkında ortaya atılan iddiaların birer spekülasyondan ibaret olduğu “istanbul İçin Son Çağrı” filminin galasında ortaya çıkmıştı. Bir süredir ayrı oldukları iddia edilen çift galaya birlikte katılmış ve dans videolarıyla sosyal medyanın gündemine oturmuşlardı. Boşanma ve eşinin sahneleri hakkında hiçbir zaman açıklama yapmayan Dizer ise eşine olan desteğini gözler önüne sermişti. Benzer bir şekilde “Aile” dizisinin kutlama yemeğinde de Sarıkaya ile birlikte samimi görüntüler veren Dizer arada hiçbir kıskançlık olmadığını açıklama yapma gereği duymadan göstermişti.

Kıvanç Tatlıtuğ Topuklu Ayakkabılarıyla Nişantaşı Sokaklarında!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bugün Nişantaşı’nda alışveriş yaparken topuklu botlarla kameralara yakalandı. Normalde spor tarzıyla dikkat çeken Tatlıtuğ’un, bu kez topuklu botlarla sokakları gezerken görüntülenmesi, merak uyandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un son dönemdeki giyim tarzıyla ilgili dikkat çeken bir değişiklik mi var? Ünlü oyuncunun, topuklu botlarla sokaklarda dolaşması, hayranlarını şaşırttı ve yeni bir moda akımını mı başlatıyor sorularını beraberinde getirdi.

Sosyal Medya da Yankı Uyandırdı

Kıvanç Tatlıtuğ’un topuklu botlarla kameralara yakalanması, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Hayranlarının yanı sıra moda tutkunlarının da dikkatini çeken bu olay, Twitter ve Instagram gibi platformlarda da hızla yayıldı. Kimi kullanıcılar Tatlıtuğ’un cesur tercihini takdir ederken, bazıları ise bu stilin ona pek uygun olmadığını savundu.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER