Survivor All Star’da Eleme Adayları Kim, Eşleşmeler Nasıl Oldu?

Survivor All Star'da  dün akşam yapılan oylama ile son eleme adayı da belli oldu. Oylama sonrasında eşleşmeler de açıklandı. İşte detaylar.

Survivor All Star’da Eleme Adayları Kim, Eşleşmeler Nasıl Oldu?

Survivor All Star’da  dün akşam yapılan oylama ile son eleme adayı da belli oldu. Oylama sonrasında eşleşmeler de açıklandı. İşte detaylar.

Survivor All Star’da dün akşam oynanan son eleme oyunu sonrasında kaybeden takım kırmızı takım oldu. Mavi takıma karşı üstünlük kuracağı düşünülse de oyunu kazanan mavi takım, gücünü ortaya koydu. Oyun sonrasında konseye giden kırmızı takımda eleme sonucunda iki yarışmayı 4 oy olarak eşit oyda kaldı. Aleyna ve Gizem arasındaki eşitliği ise kaptan olarak açıklanan Sema bozdu ve Sema Aleyna’dan yana seçim yaptı. Böylece eleme oyunu oynayacak isimler kesinlik kazandı.

Survivor All Star’da Eleme Adayları Kim, Eşleşmeler Nasıl Oldu?

Geçtiğimiz günlerde yarışmaya dahil olan yarışmanın iddialı isimlerinden Sema’nın geldikten hemen sonra eleme adayını belirmesi dikkatlerden kaçmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Sema, “Kimsenin kaderiyle oynamamak adına takım olarak eleme adayları konusunda konuşmadık ve herkes kendi kriterlerine göre oy attı. Bu yüzden de farklı isimler öne çıktı. Ancak şimdi eşitlik olması nedeniyle seçim yapmam gerekiyor. Ne yazık ki bu konuları konuştuğumuz gün böyle bir durumun ortaya çıkması hoşuma gitmedi. Gizem yarışlarda zorlu bir yarış yaptı ve yaralanmasına rağmen oyuna devam etti. Bu yüzden Aleyna diyorum” dedi.

Eleme Oyunları Oynayacak 4 İsim Belli Oldu

Konseyde adı çıkan isimler mavi takımdan Aysu ve Sahra olurken kırmızı takımdan Pınar ile Aleyna oldu. 4 aday arasında oynanacak oyunlarda eşleşmeleri ise Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı’nın açıklamalarına göre eşleşmeler şöyle;

  • Pınar – Sahra
  • Aleyna – Aysu

Çiftler arasında oynanacak oyunlar sonrasında kaybeden yarışmacı Survivor All Star’a veda edecek. Adaya veda eden isim Survivor All Star yeni bölümünde belli olacak. Aysu, Pınar, Sahra ya da Aleyna’dan birisi adaya veda edecek.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER