Seren Serengil'den Korkutan Açıklama: "Ameliyat Masasında Kalabilirmişim"

Magazin dünyasının tanınan ismi Seren Serengil, Geçtiğimiz yıllarda zayıflamak için mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ameliyatların ardından Dumping Sendromu'na yakalanan Serengil, geçtiğimiz günler de damardan beslendiğini açıklamıştı. Serengil, yaptığı yeni açıklamayla sevenlerini korkuttu. Ayrıntılar haberimizde...

Seren Serengil'den Korkutan Açıklama: "Ameliyat Masasında Kalabilirmişim"

Uzun bir süredir Dumping sendromuyla savaşan Seren Serengil'in mide küçültme ameliyatı olduktan sonra karaciğer ve pankreas organlarının iflas etmek üzere olduğu öğrenildi. Söylemezsem Olmaz programında son durumunu açıklayan Serengil, sevenlerinden şu sözlerle dua istedi:

"Erken ameliyat kararı alındı. Bir buçuk ay damardan beslenecektim ama ilerleme olmadığı için beklemek doğru değilmiş. Perşembe günü hastaneye yatacağım, Cuma sabahı ameliyat oluyorum. Zor bir ameliyat olacağını söylediler. Çok korkuyorum, vücut kaldıramayabilirmiş... 'ameliyat masasında kalabilirsin' dediler. Her şey kötü de gidebilir. Kan organlara gitmiyor." 

"Artık hastalıkla gündeme gelmek istemiyorum" diyen ünlü sunucu sözlerine şöyle devam etti: "Yılbaşına kadar beklemeyi düşünüyordum ama o kadar zamanımız yokmuş, bir an önce olmam gerekiyor. Bu duruma herkes çok üzülüyor, bir an önce bitsin sürekli hastalıkla gündeme gelmek de istemiyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER