Şevval Şahin’den Sitem: Algı Yapıyorlar Ama Yalan!

Türkiye’den uzak kalan Şevval Şahin Türkiye ile ilgili gelen sorulara yanıt veremeyerek gündem olmuştu. Şimdi ise yeni açıklamalar yaptı..

Şevval Şahin’den Sitem: Algı Yapıyorlar Ama Yalan!

İngiltere’de büyüyen ve Türkiye’den uzak kalan Şevval Şahin Türkiye ile ilgili gelen sorulara yanıt veremeyerek gündem olmuştu. Manken yaşananlara uzun aradan sitem etti.

Alışveriş merkezi çıkışında magazin objektiflerine takılan Şevval Şahin, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 2018 yılında Türkiye Güzeli seçilmesiyle birlikte magazinin en çok konuştuğu isimlerden birisi olan Şevval Şahin, o dönemde Türkiye ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt verememişti.  Türkiye güzeli seçildikten sonra çeşitli programlarda ekranlara gelen Şevval Şahin, İstiklal Marşı, Türkiye’nin bölgeleri, Atatürk’ün bir sözü gibi sorulara yanıt verememişti. Türkiye gündemine bu halleriyle taşınan Şevval Şahin, zor dönemler yaşamıştı.

“Beni Daha Az mı Türk Yapıyor?”

O dönemde ağır şekilde eleştirilen Şevval Şahin, “İstiklal Marşı’nı okusaydım örnek Türk kadını mı olacaktım? Tavırlardan dolayı rahatsız oldum, okuyamadım. Ben o anların yayınlanmayacağı konusunda söz almıştım fakat yayınladılar, onlara dava açıyorum. Beni bilen biliyor. 6 yaşından beri İngiltere’de büyüdüm. Bütün eğitimimi İngilizce aldım, bazı konuları bilmemem normal. Bu beni daha az mı Türk mü yapıyor? Sanmıyorum” demişti. Yaşanan bu olayların ardından çok fazla ön plana çıkmayan ve işine odaklanan Şevval Şahin, yıllar sonra yeniden açıklamalarda bulundu.

Şevval Şahin’den Sitem: Algı Yapıyorlar Ama Yalan!

Alışveriş merkezi dışında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü manken, sürekli Türkiye’de kalmadığını ve iş nedeniyle sürekli yurt dışı ziyaretlerinde bulunduğunu ifade etti. Şahin, “Çok güzel fikirlerim var. Yurt dışında yaptığımız işler var. En mutlu neredeysem orada olmak istiyorum. Ben çok hırslı bir insan değilim, mutluluk benim için önemli” dedi.

“Türkiye’yi Sevmiyorum Gibi Algı Yapılıyor”

Açıklamalarında geçmişteki olaylara da vurgu yapan Şevval Şahin, “Türkiye’yi sevmiyorum gibi bir algı yapılıyor ama aksine çok seviyorum. Ülkemde çok mutluyum, bazen gidesim bile gelmiyor. Ben Londra’da doğdum, aksanım biraz bozuktu. Artık onu da düzelttim.  Mesleğim ile birlikte o özgüvene eriştiğimi düşünüyorum. Oyunculuk teklifi gelirse tabii ki kabul edebilirim. Ama tabii ki her geleni de kabul edeceğim diye bir kural yok. İlgimi çeken bir proje olursa oyunculuk yapabilirim. Neden olmasın? Hayatımda da hiç kimse yok” diyerek sözlerini noktaladı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER