Sezen Aksu'ya firari havuz soruşturması

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine kadar 9 Haziran günü İzmir Karaburun Manal Koyu'nda yer alan villasının havuzunda usulsüzlük tespit edilen Sezen Aksu'ya konuyla ilgili savcılık kadar dava açılacak. Sezen Aksu'nun geçen yıl mühürlenen havuz inşaatının usulsüzc.

Sezen Aksu'ya firari havuz soruşturması

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine kadar 9 Haziran günü İzmir Karaburun Manal Koyu'nda yer alan villasının havuzunda usulsüzlük tespit edilen Sezen Aksu'ya konuyla ilgili savcılık kadar dava açılacak.

Sezen Aksu'nun geçen yıl mühürlenen havuz inşaatının usulsüzce tamamlandığı ve havuzdan denizin içine 50 metrelik atık su borusu döşendiği ortaya çıkmıştı. Gelen ihbar sonrası belediye ekipleri kaçak boru hattını sökmüştü.

İFADEYE ÇAĞIRILACAK

Doğal sit alanı olarak kabul edilen bölgede inşaat faaliyetinde yer alan Aksu hakkında, 2863 sayılı kanunun 65. maddesi gereğince savcılık kadar dosya hazırlanacağı ortaya çıktı. Şarkıcının konuyla ilgili ifadesine başvurulacağı ve Çevre İl Müdürlüğü'ne yazı yazılarak sit alanında yapılan etkinlik hakkında veri isteneceği öğrenildi.

öte taraftan, Karaburun Belediyesi'nce ruhsatsız olduğu gerekçesi ile geçen sene mühürlenen ve mührü açılarak inşaatı tamamlandığı ileri sürülen havuzla ilgili de hem belediyenin de kabahat duyurusunda bulunabileceği belirtildi. Firari havuzun akıbeti ile ilgili bakış için aradığımız belediye yetkilileri yanıt devretmek istemediğini belirtirken, havuzdan denize döşenen 50 metrelik firari boru hattının da vatandaşların ihbarı sonrası saptama edildiği anlaşıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER