Tan Taşçı’nın davacı olduğu hayranı açıklama verdi

Sabahleyin Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre saplantılı hayranlardan yaka silken ünlüler kervanına şarkıcı Tan Taşçı da katıldı.

Tan Taşçı’nın davacı olduğu hayranı açıklama verdi

Sabahleyin Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre saplantılı hayranlardan yaka silken ünlüler kervanına şarkıcı Tan Taşçı da katıldı. Taşçı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak peşine düşüp takip edildiğini söyledi. Şarkıcı, verdiği ifadesinde bir şahsın her konserine geldiğini, bitmiş kendisini izlediğini ve durumu abarttığı için bundan böyle korktuğunu söyledi.

Savcılık, Taşçı'ın ihbarı sonrası tacizci hayranının kimliğini tespit etmek üzere soruşturma başlattı. Şarkıcı, saçlarıyla yüzünü kapattığını belirttiği hayranıyla ilgili yaşadığı son olayı ise şöyle aktardı: "Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarımla eğlenmek için şehir dışına çıktık. O kadın aracıyla bizi peşine düşüp takip etmiş. aniden önümüze çıktığı vakit hepimiz fazla korktuk."

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Savcılık, Taşçı'ın şikayeti sonrası kimliğini tespit ettiği genç kadının ifadesini aldı. Genç bayan, ünlü popçuyu tanıdığını, sosyal ağ üzerinden takip ettiğini, verdiği birkaç konseri sayfasından paylaşınca izlemeye gittiğini ama kendisini peşine düşüp takip etmediğini anlattı.

'BENİ TARTAKLADI AMA ŞİKAYETÇİ OLMADIM'

Tan Taşçı'nın kendisini takip ettiğini iddia ettiği genç kadın ifadesinde, ünlü popçunun bir konserine gittiğinde en ön sırada bulunduğunu ve popçunun kendisini tartaklattırarak arkadaki sıralara aldırdığını, bu durumdan nedeniyle da şikayetçi olmadığını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER