Tepki Çeken Gökhan Türkmen Ojeli Tırnaklarını Savundu

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökhan Türkmen ojeli tırnaklarıyla tepki çekmişti. Ünlü şarkıcı bu durumu savundu.

Tepki Çeken Gökhan Türkmen Ojeli Tırnaklarını Savundu

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökhan Türkmen ojeli tırnaklarıyla tepki çekmişti. Ünlü şarkıcı bu durumu savundu. İşte detaylar.

Şarkılarıyla hit olmayı başaran Türkiye’nin başarılı sanatçılarından Gökhan Türkmen sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanıyor. Ancak son fotoğrafları oldukça dikkat çekti. Zira bu fotoğraflarda Gökhan Türkmen tırnaklarındaki farklı renk ojeleriyle görüldü. Bu poz kısa sürede magazin gündeminin ve sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Erkeklerin oje kullanıp kullanmaması gerektiği üzerine yapılan tartışmalar sürerken Gökhan Türkmen duruma kayıtsız kalamadı.

Tepki Çeken Gökhan Türkmen Ojeli Tırnaklarını Savundu

Gökhan Türkmen’den Oje Savunması

İstanbul’da sahne alan ve sahne sonrasında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Gökhan Türkmen, bu durumu normal karşıladığını belirtti. “İnsanlara erkeğin oje sürmesi tuhaf gelebilir ama ben kendime yakıştırıyorum” diyerek konuya netlik getiren Gökhan Türkmen, eleştirileri de dikkate almadığın ifade etti. Ellerinde mavi, beyaz, yeşil gibi farklı ojeleri kullandığı görülen Gökhan Türkmen, klasik takımı, parmaklarındaki yüzükleri ve yüzündeki makyajıyla da dikkat çekmişti. Bu fotoğrafa sanatçının sevenleri tarafından yapılan bazı yorumlar ise şöyle oldu;

  • Yalnız oje kadınlara yakışıyor. Siz seviyorum sürerim diyemezsiniz size göre değil!!
  • Ojeler ile cinsiyetsizlestirmenin bir parçası ve gençlere bunu alıştırmaya çalışıp bilinçaltına normal diye sokmaya çalışıyorsunuz yazık
  • Unutulmaya başladı maksat gündem olmak
  • Yarın gece sendeyiz canım Gökhan
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER