Yağmur Tanrısevsin eski aşkını saygıyla andı

Seramik üzerine çalıştığı bilinen Yağmur Tanrısevsin, "Bir koleksiyon oluşturdum, az kaldı onu çıkaracağız" dedi. Pandemi sürecinden bahseden oyuncu, "Bol bol fotoğraf çizdim.

Yağmur Tanrısevsin eski aşkını saygıyla andı

Seramik üzerine çalıştığı bilinen Yağmur Tanrısevsin, "Bir koleksiyon oluşturdum, az kaldı onu çıkaracağız" dedi. Pandemi sürecinden bahseden oyuncu, "Bol bol fotoğraf çizdim. Uzun süre resim yapmak için vakit bulamıyordum, hoş geçti benim için. Annem ve köpeklerimle beraberdik" diye konuştu.

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre normalleşme sürecine alışmaya başladığını söyleyen oyuncu, "İlk zamanlar dışarı çıktığımda yabancılaştım, ilginç geldi birazcık. Şu an önlemlerimi alarak ağır ağır alışmaya çalışıyoruz. Baskı bir dönem inşallah normale dönecek1 dedi.

Başlayan dizi setleri hakkında oyuncu, "Başlamalı kendimce, başlayacak. Önlemleri alıp başlayınca, bir problem olacağını zannetmiyorum" dedi. Tatil düşünmediğini söyleyen Tanrısevsin, "Şu lahza iş odaklıyım, fırsat bulursam belki olabilir. Yeni normalleşmeye başladığımız günlerde tatil bana uzakta geliyor.” diye konuştu.

Oğuzhan Koç’la barıştıklarına dair çıkan iddialar için oyuncu, "Kötü bir şekilde ayrılmadık. Saygı çerçevesinde bitti. Arkadaşız tabii ama, onun haricinde bir şey yok" diye cevapladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER