Bacağını kaybetti ama umut dağıtmaya devam ediyor!

Bacağını kaybetti ama umut dağıtmaya devam ediyor!

Bacağını kaybetti ama umut dağıtmaya devam ediyor!

Paola Antonini 2016 yılında sarhoş bir sürücünün sebep olduğu trafik kazasında ağır yaralandığında henüz 21 yaşındaydı. Güzel modelin zorlu ameliyatlardan sonra sol bacağı dizinden kesilmek zorunda kaldı. 


Protez bacağı takıldıktan sonra fizik tedavi sayesinde yeniden ayağa kalkan genç manken yaşadığı bu süreci sosyal medyadan paylaşmaya başlamıştı. Instagram'da 600 binlerde olan takipçi sayısını bugünlerde 2 milyona yükseltti. 


Kazanın ardından verdiği röportajda ameliyattan sonra bacağına bakmaya cesaret edemediğini söyleyen Paola Antonini azmi sayesinde artık kaykayla pozlar vermeye bile başladı. 


Söylediklerinden giydiklerine kadar her davranışıyla hayata meydan okuyan Paola'nın tişörtünde "Kendine inan" yazıyor. 


Kendisi gibi kaza geçiren ve organlarını kaybeden çocuklarla sık sık bir araya gelen ve onlara desteğini veren genç kadın modelliğin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor. 


Instagram paylaşımlarının altına dünyanın her yerinden mesajlar gelen genç model sağlık problemleri yaşayan ya da bir sebepten engelli olmuş herkesin kahraman savaşçısı olmuş durumda. 


Güler yüzü ve güzelliğiyle moda dergilerinde yer almaya devam eden Paola Antonini cesaretin neleri başarabileceğinin en büyük kanıtlarından biri adeta. 


Paola Antonini defilelerde yer almaya ve televizyon programlarına katılmaya devam ediyor. 


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER