Beyaz gömlek

Beyaz gömlek

Beyaz gömlek

Beyaz gömlek

Boyu uzun, kısa, kesimi dar ya da dökümlü... Asaletin simgesi beyaz gömlek sizi her durumda kurtaracak zamansız bir giysidir. 


Siyah blazer ceket

Siyah blazer ceketinizi işe veya toplantıya giderken, gece dışarı çıkarken ya da bir arkadaş toplantısında göze çarpmak için kullanabilirsiniz. Üzerinize tam oturmasına, omuz ve kollarının uygun ölçüde olduğuna dikkat etmek koşuluyla elbette...


Klasik kaban

Kıyafetiniz nasıl olursa olsun üzerinize geçireceğiniz kaliteli bir kaban sizi her zaman şık ve havalı gösterecektir. Natürel tonlarda olanlarını tercih ederseniz çok daha uzun süre kullanabilirsiniz. 


İyi kesimli bir jean

Neyse ki artık işe giderken bile kot pantolon giymek mümkün. Bu kolay kullanılan, pratik parçayı satın alırken en çok dikkat etmeniz gereken nokta kesiminin vücut tipinize uygun olmasıdır. 


Beyaz tişört

İş takımlarının içine de eşortmanların üstüne de giyilebilecek, sonsuza kadar kullanabileceğiniz bir parça. Mümkünse pamuklu ve kaliteli malzemeden üretilmiş olanlarını tercih edin. 


Deri ceket

Farklı durumlar için istediğiniz kombinlerle kullanabileceğiniz zamansız bir parçadır. İster spor kıyafetlerle, ister jean pantolonlarla isterseniz de abiyelerin üzerine giyebilirsiniz. Abartıdan uzak, düz bir model seçerseniz daha kolay kullanırsınız. 


Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER